Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia, przykro mi
Niecierpliwa mój też takie same głupoty gada, wczoraj to już mu powiedziałam żeby się zamknął i głupot nie gadał bo to już przestało być śmieszne ;P To niby słodkie z jednej strony ale z drugiej tylko bardziej denerwuje.
Ewelinka słodziutkie to zdjęcieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie wypowiadala sie kobieta ginekolog w TV na temat ciazy po tabletkach. Takie minimum wg niej to pol roku staran po pol roku wiekszosci par sie udaje bo organizm musi sie po hormonach uspokoic. I tutaj tez jest kwestia jak dlugo sie je bralo i jakie dawki.
Dlatego ja uwazam caly czas ze ten cykl jest stracony, czekam spokojnie na @
Wiadomo jak przychodzi @ to chodze smutna-zdolowana i placzliwa przez 2-3 dni a potem jakbym kopa w dupsko dostala wszystko wraca na wlasciwe tory. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniecierpliwa20 wrote:Czarna ja to już szału dostaje jak mi tak gada. "wmawia dziecko w brzuch" a jak małpa przychodzi to jeszcze bardziej przykro jest.
a u mnie na odwrót..to ja schizuje i wmawiam na głos, robie rozne smieszne akcje, a T kaze mi sie uspokoic.... i to z powazna mina:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja jestem ciut wrogo nastawiona do przeklowania uszu maluszkom. Uwazam ze to jest zbedna ozdoba w takim wieku. Ale to tylko moja prywatna opinia nikogo nie chce urazic ani krytykowac
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny