Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja mialam 8lat a teraz mam kolczykow zwyczajnie ciut za duzo
Mi sie to zwyczajnie nie podoba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie co na kanapie to ja juz nie siedze a leze... ziewam jak kot, nic mi sie nie chce...
Ale za oknem sloneczko swieci, niebo bezchmurne nie moge doczekac sie lata
Ja tez leze i tylko ziewam jak nie bede odpisywac czyli zasnelamCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:u nas pochmurnie .
Ja tez leze i tylko ziewam jak nie bede odpisywac czyli zasnelam
chlopaki mi na drzemke nie pozwola
ide zaraz ogarnac pranie i zmywarke a co dalej bede robila... chyba ksiazke poczytam
Zaczelam 3 tom Przygod Greya i jakos nie umiem ruszyc dalej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:chlopaki mi na drzemke nie pozwola
ide zaraz ogarnac pranie i zmywarke a co dalej bede robila... chyba ksiazke poczytam
Zaczelam 3 tom Przygod Greya i jakos nie umiem ruszyc dalej. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:tez bym poczytala jakas ksiazke ale tu po angelsku sa a ja nie lubie tak czytac . Mysze mamie powiedziec to mi wysle tylko musze jej powiedziec jaka
Ja specjalnie sciagalam z Londynu wszystkie tomy Greya bo chcialam po angielsku poczytacEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny u mnie czas szybko leci
byliśmy z pierworodnym u okulisty, będzie musiał nosić okulary, nie ukrywał swojego niezadowolenia
ja mam przebite uszy (za dzieciaka, nie pamiętam kiedy więc pewnie jak byłam malutka), oraz pępek chciałam w nosie kolczyka,ale jakoś nie miałam kiedy i gdzie go przebić. Mam tatuaż i marzy mi się kolejny dziary chyba bardziej uzależniają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydba wrote:cześć dziewczyny u mnie czas szybko leci
byliśmy z pierworodnym u okulisty, będzie musiał nosić okulary, nie ukrywał swojego niezadowolenia
ja mam przebite uszy (za dzieciaka, nie pamiętam kiedy więc pewnie jak byłam malutka), oraz pępek chciałam w nosie kolczyka,ale jakoś nie miałam kiedy i gdzie go przebić. Mam tatuaż i marzy mi się kolejny dziary chyba bardziej uzależniają -
nick nieaktualny