Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie co... ja sie boje jutrzejszego pomaru temp... nie wiem czy go sobie nie odpuscic? I spokojnie czekac do 17-19.01? To mierzenie strasznie pod koniec stresuje a gdyby fasolinka jednak byla to od samego poczatku nie chce jej stresowac nie wiem co mam robic... Po dzisiejszym spadku czuje przeogromny strach...
Cassie, nie denrwuj się Kochana:*
ja mimo wszystko bym zmierzyła, bo i co ma być to i tak będzie.
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotarłam do domku:)a jutro dopiero na 11.30 uff:)Ewelinka jestem pewna, że wyniki będa dobre:)Cassie tez bym zmierzyła, podejrzewam , że jak rano nie zmierzysz to cały dzien będzie Cię korciło:)
przypomniał mi sie tekst mojego gin , jak powiedział, że mamy zrobić badanie nasienia, to ja mu na to , że maż ma dziecko z poprzedniego małżenstwa...a on mi na to proszę pani w dzisiejszych czasach tylko matka jest pewna , że jest matka:)Miska0811, Cassie, Ewelina23, Kasiula09, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:dotarłam do domku:)a jutro dopiero na 11.30 uff:)Ewelinka jestem pewna, że wyniki będa dobre:)Cassie tez bym zmierzyła, podejrzewam , że jak rano nie zmierzysz to cały dzien będzie Cię korciło:)
przypomniał mi sie tekst mojego gin , jak powiedział, że mamy zrobić badanie nasienia, to ja mu na to , że maż ma dziecko z poprzedniego małżenstwa...a on mi na to proszę pani w dzisiejszych czasach tylko matka jest pewna , że jest matka:)
hehe:) -
nick nieaktualnyCassie wrote:Pewnie i tak nie zasne przez te pomiary... po co ja sie do grzyba tak w to wciagnelam? Dawniej tylko szyjke badalam i w ostatnich 2-3 dniach temp a teraz jak pokrecona przez caly cykl...
ovufriend mnie uzależniło i się przyznajde do tego. Zastanawiam sie czy to dobrze...
Z miesiąc pociągnę i chyba przestanę mierzyc tempki itddba, Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:ovufriend mnie uzależniło i się przyznajde do tego. Zastanawiam sie czy to dobrze...
Z miesiąc pociągnę i chyba przestanę mierzyc tempki itdMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:to ja mam to samo, durna rano zamiast w stać to po zmierzeniu wpisuje temperature na ovu i zamiast kłaśc sie dalej patrze jak wasze wykresy:)a po tem to już jestem rozbudzona i nie mogę zasnąć:)dlatego lepiej jak mam na rano:)
tak samo mam i ja:)Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:No nie do konca matka moze jest pewna ze matka jest ale czy na pewno wskazuje wlasciwego ojca?
Ja wykupilam abonament na 12 miesiecy i dwa dostalam gratis...
ja dzisiaj mam ostatni dzień gratisowego. Ale mam wykupiony jeszcze na 1 miesiąc, do 13 lutego.Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:opisywalam wcześniej..:)ale tak w skrócie raz lepiej,raz gorzej.
Dziękuję, że pyatsz, a Ty jak się masz ? -
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja o dziwo dobrze, zero objawów, tylko mól miesiączkowy i czasami jajnik zakłuje, a tak to nic...rozwala mnie moja temperatura, z jednej strony cieszę się , że mija tempka nie skacze od góry do dołu tak jak w ost cyklach, ale z drugiej 36,35 po owulacji to jakaś masakra jest nie miałam aż tak nigdy...bezsensu
to wszystko jest naprawdę skomplikowane... -
nick nieaktualny
-
dba wrote:Cassie nie mierz... stres w poczęciu dziecka nie jest wskazany...
Ewelina spokojnie, będziesz mamusią, tylko troszkę odpuść :*Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny