Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Postanowilam ze nawet testu nie kupie.
Jackie, Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kasiula. Ciezko mi ostatnio najchetniej zamknela bym si w domu siedziala i plakala .
Dziekuje Wam Kochane za wsparcie
wiem kochana ze jest Ci cieżko ale niestety to życie jest takie skomplikowane i nie płacz każda z nas w końcu doczeka się maleństwa bo komu jak komu ale nam sie należyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest mi tak ciezko . A niechce z piotrkem znow o tym gadac bo powie ze znow naciskam i ze ja juy musze byc w ciazy. Wcale tak nie jest ze ja musze . Po prostu boje sie kolejnego rozczarowania. Sam wie jak bylo cykl temu jak sie nastawil. Ah jakie to wszystko ciezkie zeby to przeskoczyc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:A ciekawe, jakby temat ucichł i nic byś nie mówiła, to kiedy on by zaczął temat... Faceci tak mają - jak nam na czymś zależy i ciągle o tym mówimy, to oni udają trochę niezainteresowanych tematem i że naciskamy itd. a jak my przestaniemy o tym mówić, to sami zaczynają drążyć...
to prawda Olu:) ja w ubieglym miesiacu obiecalam sobie,ze nie wspomne nic anic i nie bede sie nakrecac. To pieknego dnia Tomek mi sie zaczal nakrecac i caly czas z jakimis podtekstami do mnie. A ja do niego,ze przecieznic nie mowilam i ze jestem cicho na ten temat a Ty sie teraz nakrecasz:) a on cisza...:Pnie wiedzial co odpolka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie sprawdzilo 90% z tego co mi powiedziala a to bylo 13 lat temu a cala reszta jeszcze przede mna
Wieki temu, na wagarach zatrzymala mnie jedna bardzo sympatyczna cyganka. Chciala tylko 2zl bo brakowalo jej do papierosow a za to mi powrozyla z kart i reki
Nie sugerowalam sie tym co mi powiedziala. Dopiero po czasie jak to sie stalo wiedzialam ze juz kiedys ktos mi to powiedzial
Cudowna kobieta.Miska0811, Ewelina23, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu.. Powiedziala mi ze zostawie mariusza dla macka tak tez sie stalo pow ze i tak ten zwiazek sie rozpadnie. Tak sie stalo pow ze wyjade zagranice jestem. Pow mi jeszcze ze zajde w ciaze w wieku 23lat do 24 mam jeszcze 6 miesiecy. Nie wytrzymam tyle. Pow mi jeszcze ze bede miala 2 dzieci chlopca i dziewczynke . Wieksznsc sie sprawdzila.
Miska0811, Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jest mi tak ciezko . A niechce z piotrkem znow o tym gadac bo powie ze znow naciskam i ze ja juy musze byc w ciazy. Wcale tak nie jest ze ja musze . Po prostu boje sie kolejnego rozczarowania. Sam wie jak bylo cykl temu jak sie nastawil. Ah jakie to wszystko ciezkie zeby to przeskoczyc.
Wiesz kochna to nie chodzi o to ze go zostawisz sz chyba. Moj maz tez nie chce isc za bardzo na badania a przeciez wie ze prawie po 10 latach nigdy w zyciu bym go nie zostawila. Mirek po prostu sie wstydzi i nie lubi lekarzy a poza tym nie chodzi o to co ja czy inni pomysla ale o to ze sam bedzie sie czyl malo meskoMiska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mi sie sprawdzilo 90% z tego co mi powiedziala a to bylo 13 lat temu a cala reszta jeszcze przede mna
Wieki temu, na wagarach zatrzymala mnie jedna bardzo sympatyczna cyganka. Chciala tylko 2zl bo brakowalo jej do papierosow a za to mi powrozyla z kart i reki
Nie sugerowalam sie tym co mi powiedziala. Dopiero po czasie jak to sie stalo wiedzialam ze juz kiedys ktos mi to powiedzial
Cudowna kobieta.
wow:) -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Aniu.. Powiedziala mi ze zostawie mariusza dla macka tak tez sie stalo pow ze i tak ten zwiazek sie rozpadnie. Tak sie stalo pow ze wyjade zagranice jestem. Pow mi jeszcze ze zajde w ciaze w wieku 23lat do 24 mam jeszcze 6 miesiecy. Nie wytrzymam tyle. Pow mi jeszcze ze bede miala 2 dzieci chlopca i dziewczynke . Wieksznsc sie sprawdzila.
no to super :d Troche wiecej optymizmu i sie spelni i to z dzieckiemMiska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:MOla zaczol by jak by @ sie spozniala. Nieraz sam przychodz zeby mu wykres pokazac. Ale ostatnio cisza chyba sam sprawdza jak do pracy ide czy cos robie
Moj jest jeszcze lepszy bo nie patrzy nie pyta tylko niz groszki niz z pietruszki oswiadcza ze czuje ze tym razem sie udalo i akreca mnie i siebie niepotrzebnieEwelina23 lubi tę wiadomość