Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:hej dziewczynki :*
Mam straszne zaleglosci nie wiem czy uda mi sie nadrobic w ogóle.
Co u WAS? Jak sie dzis czujescie?
cześć Aniu:) No właśnie troszkę Cie nie bylo, nie ładnie
U mnie po staremu,dzien jak co dzien:)prawie, że..
a u Ciebie????AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jakos dziwnie do wczoraj czulam, ze moze coz z tego bedzie w tym cyklu, ze sie udalo, ale dzis bolal mnie rano brzuch jak na @ a teraz tylko troche jajniki czuje... im blizem testowania tym bardziej jestem zalamana. Rano to az sie boje co zobacze na termometrze. Za duzo sie przejmuje, a jeszcze mnie dzis mąz dobil bo napisalm mi smsa ze czuje,i wierzy w to ze tym razem zostaniemy rodzicami
-
nick nieaktualnyCzesciowo lezala i lezy zeby nie clo nie miala bym owulki co cykl.
Wlasnie napisal ze skaczyl prace napisalam mu zeby wziol skierowanie i pojechal do szpitala sie zapísac bo bd musial czekac. Tak bynajmiej mi gin pow . Jak nie pojedze to pojade do siostry na kilka dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesciowo lezala i lezy zeby nie clo nie miala bym owulki co cykl.
Wlasnie napisal ze skaczyl prace napisalam mu zeby wziol skierowanie i pojechal do szpitala sie zapísac bo bd musial czekac. Tak bynajmiej mi gin pow . Jak nie pojedze to pojade do siostry na kilka dni.
Widze ze nie tylko mi ciezko ostatnio. Przykro mi bo wolałabym byc sama. Trzymaj sie jakos i nie trać nadziei Kochana:* -
Aniu Twój wykres jest bardzo ładny
Ewelinka nawet nie mysl żeby nas tu opuścic ja tez w jednym momencie miałam ochote usunąć konto ale jakoś złe dni przeszły i dobrze ze nie usunełam A co do inseminacji to nie wiem co Ci powiedziec musi być to wasza wspólna decyzjaAniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiejsza porada na OF
Porada dnia
Jeśli starasz się o dziecko bez rezultatów już od pewnego czasu, postaraj się nie obwiniać siebie ani swojego partnera za zaistniałą sytuację. Problemy z płodnością mogą zbliżyć Was do siebie lub wręcz przeciwnie oddalić. Traktuj to jako wspólny problem (a nie tylko jednej ze stron, tej po której może leżeć przyczyna problemów) oraz jako kolejne wyzwanie któremu musicie stawić czoła razem.Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Widze ze nie tylko mi ciezko ostatnio. Przykro mi bo wolałabym byc sama. Trzymaj sie jakos i nie trać nadziei Kochana:*
hej cmokam :*
tez mam gorsze dni tzn dzisiaj szczegolnie Ewelinka ja wlasnie przyjechalam do rodzicow odpoczniemy kilka dni od siebie
nie wiem czemu nie zrobil badan nasienia u mnie gin to pierwsze co kazal zrobic.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:U mnie jakos dziwnie do wczoraj czulam, ze moze coz z tego bedzie w tym cyklu, ze sie udalo, ale dzis bolal mnie rano brzuch jak na @ a teraz tylko troche jajniki czuje... im blizem testowania tym bardziej jestem zalamana. Rano to az sie boje co zobacze na termometrze. Za duzo sie przejmuje, a jeszcze mnie dzis mąz dobil bo napisalm mi smsa ze czuje,i wierzy w to ze tym razem zostaniemy rodzicami
-
nick nieaktualny