Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:ehhh no wiem ze ciezko....Ale moze sporbuj wylaczyc mysli.
Co do monitoringu to ja Ci kochana nie pomoge. Hmmm...ale chyba w tej sprawie najpierw spytalabym gin (normalnego gin:/) najlepiej zeby pokierował
mam nadzieje ze ona mi w piatek cos powie bo zwariuje ... -
Wiecie co dziewczątka, moja siostra miała jakieś zajecia z psychologii i powiedziała mi, że wykładowca mowił, że wiekszosc kobiet nabywa sobie nieplodnośc tym, że za bardzo pragną miec dziecko. Im bardziej sie pragnie maleństwa, tym bardziej trudniej zajsc w ciąże. Spowodowane jest to, że kobiety sie blokują psychicznie i nie wychodzi. Spojrzcie na to: jakaś małolata idzie na impreze, wspolzyje z nowopoznanym i robi to dla przyjemnosci- wcale NIEchcąc dziecka, ale zachodzi w ciąże. Druga sytuacja: para stara sie od lat o dziecko, pragna je miec z całego serca, a tu nic! w koncu stwierdzaja po latach ze skoro nie moga miec dzieci, no to zaadoptuja. Mija jakiś czas, rodzice docierają sie, pokochuja adoptowane dziecko, matka spełnia sie jako matka, ojciec jako ojciec i nagle bum! Kobieta jest w ciąży! Niemozliwe? A jednak! Przez tyle lat nic a teraz od kiedy sa rodzicami "obcego" dziecka bez problemu poczeli dziecko. Dlaczego? Bo zarówno matka jak i ojciec odblokowali sie. Wniosek z tego taki, że trzeba sobie troche odpuścic. Ja wiem, wiem ze to cholernie łatwo sie mówi, ale to może niekiedy jedyne wyjście...?
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jackie jesli masz mozliwosc zmien lekarza.
Odnosnie monitoringu, luteiny nie pomoge... nie mam w temacie zielonego pojecia...
Ja Cie mocno tule bo czuje ze jestes potwornie smutna!
dzieki Cassie no smutno tak mi troszke ale czekam i czekam na to moje male cudo :**
czekam tez na Wasze :*Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Wiecie co dziewczątka, moja siostra miała jakieś zajecia z psychologii i powiedziała mi, że wykładowca mowił, że wiekszosc kobiet nabywa sobie nieplodnośc tym, że za bardzo pragną miec dziecko. Im bardziej sie pragnie maleństwa, tym bardziej trudniej zajsc w ciąże. Spowodowane jest to, że kobiety sie blokują psychicznie i nie wychodzi. Spojrzcie na to: jakaś małolata idzie na impreze, wspolzyje z nowopoznanym i robi to dla przyjemnosci- wcale NIEchcąc dziecka, ale zachodzi w ciąże. Druga sytuacja: para stara sie od lat o dziecko, pragna je miec z całego serca, a tu nic! w koncu stwierdzaja po latach ze skoro nie moga miec dzieci, no to zaadoptuja. Mija jakiś czas, rodzice docierają sie, pokochuja adoptowane dziecko, matka spełnia sie jako matka, ojciec jako ojciec i nagle bum! Kobieta jest w ciąży! Niemozliwe? A jednak! Przez tyle lat nic a teraz od kiedy sa rodzicami "obcego" dziecka bez problemu poczeli dziecko. Dlaczego? Bo zarówno matka jak i ojciec odblokowali sie. Wniosek z tego taki, że trzeba sobie troche odpuścic. Ja wiem, wiem ze to cholernie łatwo sie mówi, ale to może niekiedy jedyne wyjście...?
bo cos w tym jest....tylko,ze mysli i pragnienia sa silniejsze.... -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Wiecie co dziewczątka, moja siostra miała jakieś zajecia z psychologii i powiedziała mi, że wykładowca mowił, że wiekszosc kobiet nabywa sobie nieplodnośc tym, że za bardzo pragną miec dziecko. Im bardziej sie pragnie maleństwa, tym bardziej trudniej zajsc w ciąże. Spowodowane jest to, że kobiety sie blokują psychicznie i nie wychodzi. Spojrzcie na to: jakaś małolata idzie na impreze, wspolzyje z nowopoznanym i robi to dla przyjemnosci- wcale NIEchcąc dziecka, ale zachodzi w ciąże. Druga sytuacja: para stara sie od lat o dziecko, pragna je miec z całego serca, a tu nic! w koncu stwierdzaja po latach ze skoro nie moga miec dzieci, no to zaadoptuja. Mija jakiś czas, rodzice docierają sie, pokochuja adoptowane dziecko, matka spełnia sie jako matka, ojciec jako ojciec i nagle bum! Kobieta jest w ciąży! Niemozliwe? A jednak! Przez tyle lat nic a teraz od kiedy sa rodzicami "obcego" dziecka bez problemu poczeli dziecko. Dlaczego? Bo zarówno matka jak i ojciec odblokowali sie. Wniosek z tego taki, że trzeba sobie troche odpuścic. Ja wiem, wiem ze to cholernie łatwo sie mówi, ale to może niekiedy jedyne wyjście...?
mam pytanie ile czasu sie staracie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:NIc nie wiadomo , wiem tylko tyle że już nie wytrzymuje .
Jackie a może zadzwoń i dowiedz się co i jak . Bo la lekarzy nie ma co liczyć
no zobacze w piate ona jest przecudna bardzo mila i zyczliwa wiec moze mi pomoze...Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie tak jest ale to nie łatwo tak odpuścić . Dużo osób sobie mówi że trzeba wyluzować ale przychodzi co do czego i niestety nie da się o ty zapomniećEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:kurde na wszystkich watkach zawsze sie dzieje ze co i raz jakies przybywa a u nas jakos sie malenstwa nie spiesza ;p
Kochana czekają na dobry moment żeby wszystkie na raz przyszły na światMiska0811, Ewelina23, Jackie, Cassie, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny