Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ja coś czuję że którejś z nas na pewno się udało i że jakieś dwie kreseczki bd
ja to wiem nie tylko czuje dziewczyny maja piekne wykresy a ja jednak swoje testowanie musze przesunac bo za pozno zlapalam sie z luteina
przez sesje ominelam 2 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodczytuje Slonko w pracy jestem. I z tel pisze a sie muli. Chyba jak i ja ostatnio .
Jackie slonko glowa do gory bedzie dobrze :-*
pocieszam choc sama mam dola . My juz 12 cs i jak teraz sie nie uda namawiam piotrka na inseminacje bo juz mnie to wykancza -
nick nieaktualnyMam nadzieje ze Katha ma udany wypad
Mi tez sie marza wakacje pod palmami no ale na to jeszcze musze poczekac
Nie czyzam innych watkow jedynie czasem podczytuje dziewczyny z ktorymi pisalam na bb. Jakos im za mna nie teskno tyle czasu z nimi bylam i ani jednego pytania na moj temat.
Jestem juz po obiadku teraz plaszcze sie pod kocem na kanapie z laptopem
Dlugo sie nie pobycze, musze jeszcze z synem zadania domowe odrobic. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Podczytuje Slonko w pracy jestem. I z tel pisze a sie muli. Chyba jak i ja ostatnio .
Jackie slonko glowa do gory bedzie dobrze :-*
pocieszam choc sama mam dola . My juz 12 cs i jak teraz sie nie uda namawiam piotrka na inseminacje bo juz mnie to wykancza
a nie zawczesnie na inseminacje ?
moze postaraj sie jeszcze ... :**
caluje Cie bo dawno nie pisalysmy razem
i 3mam kciuki pozatym Ty , Ania, Cassie macie piekne wykresy i Miska tez wiec tylko czekam na WaszeCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mam nadzieje ze Katha ma udany wypad
Mi tez sie marza wakacje pod palmami no ale na to jeszcze musze poczekac
Nie czyzam innych watkow jedynie czasem podczytuje dziewczyny z ktorymi pisalam na bb. Jakos im za mna nie teskno tyle czasu z nimi bylam i ani jednego pytania na moj temat.
Jestem juz po obiadku teraz plaszcze sie pod kocem na kanapie z laptopem
Dlugo sie nie pobycze, musze jeszcze z synem zadania domowe odrobic.
Widzisz za to tu jak kogos nie ma juz jakis czas kazdy pyta
Tutaj jest Twoja ,,rodzina " jak i moja wiec na innych watkach sie nie pojawiam Cassie jak ja Ci dzieci zazdroszcze ile bym chciala miec teraz obowiazkow przy nich
JEszcze faceci
nie wiem sama czy chcialabym bardziej syna czy corke chyba nie ma to jaiegos znaczenia dla mnieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jacke.
W tym problem ze moje wykresy zawsze wygladaja podobnie pieknie a nic z tego nie ma . Chyba nie za wczesnie bo juz rok minol tu mozna isc do gina mowi sie ze chcesz bo nadal nie wychodzi i gin umawia na wizyty[/QUO
tak jak u mnie przy PCO po pol roku powinni podac CLO a tu gowno im ciezko mi monitoring zrobic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jacke.
Nawet jak tego stdrego gina pytalam o inseminacje to pow zebym z P pogadala i zebysmy sie zastanowili
no nie wiem ja uwazasz jak nie wiem co bym postanowila w takiej sytuacji dwie moje kolezanki 2 lata sie staraly i sie udalo maja obie piekne corki
moze warto poczekac
Ewelinko to Wasza decyzja ja nie wiem co bym postanowila. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Jacke. Boje sie teraz tego 18go . Bo jak przyjdzie malpa to z tych nerw usune konto. Juz mam naprawde dosc . To naprawde dla mnie wiecznosc.
usuniesz a co z nami ?
przeciez jestesmy przyjaciolki ever wszystkie wiec co TY chcesz nas porzucic ?
ovu to nie tylko dzieci ale i my te najwspanialsze...Ewelina23, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny