Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ezia według mnie wpisz tą pierwsza tempke.
Miska nie przepraszaj w końcu po to tu jestesmy zeby sie wspierac i pomagać jak na 9 dpo to jest mało ale jesli masz ciągniecie w podbrzuszu to ja mysle ze cos tam u Ciebie sie faktycznie dzieje może jak nic fasolka sie zagnieżdzaEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Duzo z Nas jest na identycznym etapie, poczekamy kilka dni i pewnie kropki sie posypia
Ania co z Toba?
tak ostatnio myslalam,ze ten caly etap czekania na ciaze to nie potrzebnie taki dlugi:) bo przez to czekanie człowiek naprawdę schizujeCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEzia90 wrote:No ale dlaczego pierwsza wpisac? Kochane myszki ja tego nie rozumiem... Spałam nieprzerwanym snem 8 godz i potem na chwile sie przebudzilam i dospałam godzinke. Co w tym czasie sie zmieniło?
wspomnialas,ze pilas wode.
A temeprature powinno mierzyc sie odrazu po wstaniu, wiec ta chwilka przebudzenia i pozniej snu moze sfalszowac temperature -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:wspomnialas,ze pilas wode.
A temeprature powinno mierzyc sie odrazu po wstaniu, wiec ta chwilka przebudzenia i pozniej snu moze sfalszowac temperature
dokładnie tempke trzeba mierzyć od razu po przebudzeniu i przed napiciem sie czegokolwiek bo to wtedy wpływa na wynik -
No a co jesli bym nie zmierzyła o 9.00 to bym ani nie wiedziała ile mam. przepraszam ze tak dociekam ale tego nie rozumiem! :( Co innego jakbym gdzies wstała, poruszała sie itd ale lezalam obudzona te kilka minut. Strasznie to skomplikowane.
Czyli co, nie mamy prawa sie przebudzac w nocy? Bo to oznacza przerwanie snu? w takim razie kazda z nas mialaby szalony wykres bo nie wierze ze zadna sie nie przebudza w nocy. -
Kasiula09 wrote:dokładnie tempke trzeba mierzyć od razu po przebudzeniu i przed napiciem sie czegokolwiek bo to wtedy wpływa na wynik
Aha rozumiem... Ale to były dwa łyki wody doslownie i to chlopak mi podał prosto do ust wiec ani sie nie ruszałam to tez nie ma znaczenia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Witam Was, bylam dzisiaj odebrac wyniki gin powiedział , że dobre pokaże Wam to wyniki w 6 dc .
Estradiol 21.92 pg / ml
Progesteron 0,81 ng/ml
Prolaktyna 146,5 mIU/l
zaczynam miec wszystko w dupie myslalam ze sie uda dzisiaj zmierzylam temp to o dupe potluc tylko 36,3 mam taka niska jak w pierwszych dniach cyklu wiec nici z tego dodadam , ze pytalam gina o monitoring olal mnie wiec spoko dziwny typ z niego nie jest wcale konkretny jestem pewna niemalze ze mam cykle bezovu. juz nie mam sily do tego wszystkiego , moja przyjaciolka mnie pocieszala ale wiecie wolalabym znac przyczyne i z tym walczyc niz czekac na cud .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Hej Witam Was, bylam dzisiaj odebrac wyniki gin powiedział , że dobre pokaże Wam to wyniki w 6 dc .
Estradiol 21.92 pg / ml
Progesteron 0,81 ng/ml
Prolaktyna 146,5 mIU/l
zaczynam miec wszystko w dupie myslalam ze sie uda dzisiaj zmierzylam temp to o dupe potluc tylko 36,3 mam taka niska jak w pierwszych dniach cyklu wiec nici z tego dodadam , ze pytalam gina o monitoring olal mnie wiec spoko dziwny typ z niego nie jest wcale konkretny jestem pewna niemalze ze mam cykle bezovu. juz nie mam sily do tego wszystkiego , moja przyjaciolka mnie pocieszala ale wiecie wolalabym znac przyczyne i z tym walczyc niz czekac na cud .
Jackie zobaczysz,ze sie uda..predzej czy pozniej.
A co do gina. To nie lepiej zmienic,ujesli ma takie olewcze podejscie do pacjentki? Przeciez to sie w glowie nie miesci,ze tak mozna traktowac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska ja juz na kretynke wychodze co i raz zmieniam juz mi brakuje sil co mi sie jeden okaze git wychodzi na to ze jest olewczym kutasem nic poza tym.
kazdemu nowemu to samo od poczatku to juz troche wkurwiajace sie robi .
nie wiem juz sama , czasem mam ochote wyjsc pieprznac to wszystko i nara.
to juz 7 cykl nie wiem ile jeszcze przyjdzie mi czekac -
nick nieaktualnyJackie wrote:Miska ja juz na kretynke wychodze co i raz zmieniam juz mi brakuje sil co mi sie jeden okaze git wychodzi na to ze jest olewczym kutasem nic poza tym.
kazdemu nowemu to samo od poczatku to juz troche wkurwiajace sie robi .
nie wiem juz sama , czasem mam ochote wyjsc pieprznac to wszystko i nara.
to juz 7 cykl nie wiem ile jeszcze przyjdzie mi czekac
rece mi opadaja na to co sie dzieje..to takie niesprawiedliwe.
Moim zdaniem powinnas sproobowac wykonac jeszcze probe zeby poszukac innego gin. Poczytac na forum, kogos doradzic. Nie wierze,ze nie ma jakiegos rozwiazania. Im sie chyba pracowac nie chce a tylko kase brac-to bardzo chetnie! Wielcy mi lekarze z powołania.... Wr. Wiem,ze latwo mowic,ale uda sie i musisz w to wierzyc! Cholera wiem,ze to trudne i do dupy moje gadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 14:23
Jackie lubi tę wiadomość