Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:a u mnie dziś temperatura niczym pikujący samolot... i też mi źle idę się położyć
Olka chyba mozemy sobie dzisiaj reke podac z Naszymi temp.
Oby jutro odbily wysoko do gory!
Mnie podbrzusze ciagnie i skurcze czuje... Zeby to bylo zagniezdzanie...
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Olka chyba mozemy sobie dzisiaj reke podac z Naszymi temp.
Oby jutro odbily wysoko do gory!
Mnie podbrzusze ciagnie i skurcze czuje... Zeby to bylo zagniezdzanie...
KOchanie no wlasnie. Przy zagniezdzeniu jest spadek. Wiec nie tracie nadziei! Jutro odbije!!!Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka moj maz ma taki kaszel - reakcja alergiczna na kurz. Musi brac leki bo bez nich kaszle jakby 20lat z rzedu palil (nie palacy).
Zalezy kiedy mialas zagniezdzenie, moze to dzisiaj? Glowa do gory
Mierzylam teraz temp. 37,44*C
Rosnie wiec jest nadzieja, przed @ w ciagu dnia spada Roznica pomiedzy 4 a 10.30 36,61 - 37,44Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:olka moj maz ma taki kaszel - reakcja alergiczna na kurz. Musi brac leki bo bez nich kaszle jakby 20lat z rzedu palil (nie palacy).
Zalezy kiedy mialas zagniezdzenie, moze to dzisiaj? Glowa do gory
Mierzylam teraz temp. 37,44*C
Rosnie wiec jest nadzieja, przed @ w ciagu dnia spada Roznica pomiedzy 4 a 10.30 36,61 - 37,44
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Cassie ale to bierze się pod uwagę temp . tej godz. Bo ja teraz mam 37,0
ja mam teraz niska, tzn raptem o 4 wiecej niz rano. Ale miezylam wczoraj i przed wczoraj wieczorem 16-18 to mialam powyzej 37 i zauwazylam ze jak wieczorem mam wysoka to nizsza mam rano -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Przed @ temp spada. W dniu @ w ciagu dnia sie obniza.
Musze uciekac po dzieci, potem Wam napisue co ja u siebie w ostatnich miesiacach zaobserwowlam. PA
czekam:)
ja zauwazylam ze w ubieglym misiacu tempka spadla 3 dni przed @ i 1 dzien przed @ do podstawowej mojej, czyli 36,50-36,60 -
Miska0811 wrote:ja mam teraz niska, tzn raptem o 4 wiecej niz rano. Ale miezylam wczoraj i przed wczoraj wieczorem 16-18 to mialam powyzej 37 i zauwazylam ze jak wieczorem mam wysoka to nizsza mam rano
U mnie na ogół wieczorem jest wyższa niż rano, a w niedziele wieczór była dużo niższa niż rano no i wczoraj rano już też niska i po południu dostałam @ -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:U mnie na ogół wieczorem jest wyższa niż rano, a w niedziele wieczór była dużo niższa niż rano no i wczoraj rano już też niska i po południu dostałam @
bo ogolnie wieczorem tempka jest wyzsza.
Ale przed okresem albo w dniu maleje. U mnie sprawdzilo dzien przed, duzy spadek no i na drugi dzien @ -
nick nieaktualnyJestem ale tylko na chwile.
Po owulacji mam tak rno nizsza i rosnie tak do 14, wieczorem jest o 2 kreski nizsza niz w poludnie. Jesli wieczorem jest wysoka (u mnie) rano tez (ale nizsza niz wieczorem).
3 dni przed @ spada stopniowo tak o 0,2* dziennie rano. W dniu @ spada jeszcze nie do podstawowej ale juz okolo lini czerwonej i mierzac co godzine od 4 rano widze ze nie rosnie a spada. Do poludnia zawsze mnie zalewa.
Kochane uciekam, dzieci sa juz w domu.
Nie bede pisala poraz setny ze wszystko mnie boli ale serio mam ochote nalykac sie lekow przeciwbolowych... piersi, pobrzusze... oszaleje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 12:53