Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Miska bo sie tak zastanawiam :)czy jak masz taką wyszą temperaturę, to czujesz jakbys miałą stan podgorączkowy czy normalnie?bo u mnie tak temperatura to już majaki wywołuje:)
hmmm...powiem Ci, że często tak czuję. Szczególnie w sobotę gdzie byłam bardzo zdziwiona bo nic nie wskazywałoby na to, że mogłabym się przeziębic. Bo nie wydaje mi sie, żeby móc od niczego w domu się rozchorować...chyba, że od myślenia:) -
Miska0811 wrote:hmmm...powiem Ci, że często tak czuję. Szczególnie w sobotę gdzie byłam bardzo zdziwiona bo nic nie wskazywałoby na to, że mogłabym się przeziębic. Bo nie wydaje mi sie, żeby móc od niczego w domu się rozchorować...chyba, że od myślenia:)[/QUOTE
bo ja się właśnie pocieszam twoim wykresem:) wg niego jutro powinna skoczyćMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Miska0811 wrote:hmmm...powiem Ci, że często tak czuję. Szczególnie w sobotę gdzie byłam bardzo zdziwiona bo nic nie wskazywałoby na to, że mogłabym się przeziębic. Bo nie wydaje mi sie, żeby móc od niczego w domu się rozchorować...chyba, że od myślenia:)[/QUOTE
bo ja się właśnie pocieszam twoim wykresem:) wg niego jutro powinna skoczyć
życzę Ci żeby skoczek byłnatasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny