Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:hej dziewczyny! uff... nadrobiłam co pisałyście u mnie dziś humor lepszy, bo temp. dziś się troszkę podniosła dla odmiany, mam nadzieję, że jutro @ się nie pojawi i przez najbliższe 9 miesięcy jutro testowanie
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:hej dziewczyny! uff... nadrobiłam co pisałyście u mnie dziś humor lepszy, bo temp. dziś się troszkę podniosła dla odmiany, mam nadzieję, że jutro @ się nie pojawi i przez najbliższe 9 miesięcy jutro testowanie
olka25 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:nie no pojde , przeciez na lodzie ich nie zostawie;)
ja tez mowie ze jak tylko zajde w ciaze to odrazu pojde na L4. Ale wiem ze jesli bedzie wszystko w porzadku to bede chciala pracowac bo lubie moja prace i niepotrafie siedziec w domu... chyba ze bede zafascynowana ciaza i planowaniem wszystkiego co dotyczy ciazy i dzidzisia. sama niewiem jak to bedzie -
olka25 wrote:hej dziewczyny! uff... nadrobiłam co pisałyście u mnie dziś humor lepszy, bo temp. dziś się troszkę podniosła dla odmiany, mam nadzieję, że jutro @ się nie pojawi i przez najbliższe 9 miesięcy jutro testowanie
bardzo duzo piszemy
super ze tempka do gory trzymam kciuki za jutrzejsze testowanieolka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja tez mowie ze jak tylko zajde w ciaze to odrazu pojde na L4. Ale wiem ze jesli bedzie wszystko w porzadku to bede chciala pracowac bo lubie moja prace i niepotrafie siedziec w domu... chyba ze bede zafascynowana ciaza i planowaniem wszystkiego co dotyczy ciazy i dzidzisia. sama niewiem jak to bedzie
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Masz taki piekny wykres, że cos musi byc z tego fajnego Trzymam kciuki :*olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Dzisiaj zadałam sobie kilka pytań, mianowicie: czy naprawdę jestem szczęśliwa? Czy moje decyzje, wybory są słuszne? Ile jeszcze wytrzymam w roli jaką pełnię na okrągło? Już chyba mam dosyć okłamywania samej siebie... Czasami tak jest, człowiek tkwi w czymś, wytrzymuje do pewnego stopnia, aż w końcu pęka. Ja chyba właśnie tak pękłam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Wiecie co? Dzisiaj zadałam sobie kilka pytań, mianowicie: czy naprawdę jestem szczęśliwa? Czy moje decyzje, wybory są słuszne? Ile jeszcze wytrzymam w roli jaką pełnię na okrągło? Już chyba mam dosyć okłamywania samej siebie... Czasami tak jest, człowiek tkwi w czymś, wytrzymuje do pewnego stopnia, aż w końcu pęka. Ja chyba właśnie tak pękłam...
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:zjadlam 3 kawalki ciasta rolady czekoladowej pije piwo a teraz jem kabanosy tarczynski
ja zjadlam 2 kanapki na teraz wcinam paluchy z sola i rozmarynem i chyba zaraz orzeszki otworze, to straszne.
ale mi narobilas smaka na kabanosyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost?
Katha81 lubi tę wiadomość