X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiem kochana ten test mial czulosc 20 . No zobaczymy sluz mam wodnisty zalewa mnie wiec wiem ze @ przyjedzie tylko kiedy
    najlepiej czulosc 10?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    hej dziewczyny! uff... nadrobiłam co pisałyście :) u mnie dziś humor lepszy, bo temp. dziś się troszkę podniosła dla odmiany, mam nadzieję, że jutro @ się nie pojawi i przez najbliższe 9 miesięcy ;) jutro testowanie
    trzymamy kciukasy:)

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    najlepiej czulosc 10?
    no wiem a zobaczymy czekam na @ kochana tyle sie juz staramy ze ten jeden miesiac mnie nie zbawi moze bedzie lepszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia 1989 tez właśnie słyszałam o takich przypadkach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    hej dziewczyny! uff... nadrobiłam co pisałyście :) u mnie dziś humor lepszy, bo temp. dziś się troszkę podniosła dla odmiany, mam nadzieję, że jutro @ się nie pojawi i przez najbliższe 9 miesięcy ;) jutro testowanie
    Trzymam kciuki :)

olka25 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie no pojde , przeciez na lodzie ich nie zostawie;)

ja tez mowie ze jak tylko zajde w ciaze to odrazu pojde na L4. Ale wiem ze jesli bedzie wszystko w porzadku to bede chciala pracowac bo lubie moja prace i niepotrafie siedziec w domu... chyba ze bede zafascynowana ciaza i planowaniem wszystkiego co dotyczy ciazy i dzidzisia. sama niewiem jak to bedzie

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:

bardzo duzo piszemy :)

super ze tempka do gory :) trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie

olka25 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez mowie ze jak tylko zajde w ciaze to odrazu pojde na L4. Ale wiem ze jesli bedzie wszystko w porzadku to bede chciala pracowac bo lubie moja prace i niepotrafie siedziec w domu... chyba ze bede zafascynowana ciaza i planowaniem wszystkiego co dotyczy ciazy i dzidzisia. sama niewiem jak to bedzie
    ja jestem niania, i ostatnio moj 17miesieczny podopieczny kocha mnie bardziej niz wlasna mame;P

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Hej Dziewczyny.
    Masz taki piekny wykres, że cos musi byc z tego fajnego :) Trzymam kciuki :*

olka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadlam 3 kawalki ciasta rolady czekoladowej pije piwo a teraz jem kabanosy tarczynski :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ja jestem niania, i ostatnio moj 17miesieczny podopieczny kocha mnie bardziej niz wlasna mame;P
    haha u mnie 8 miesieczny jak mama przychodzi nie chce isc do niej na reke i sie we mnie wtula :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Dzisiaj zadałam sobie kilka pytań, mianowicie: czy naprawdę jestem szczęśliwa? Czy moje decyzje, wybory są słuszne? Ile jeszcze wytrzymam w roli jaką pełnię na okrągło? Już chyba mam dosyć okłamywania samej siebie... Czasami tak jest, człowiek tkwi w czymś, wytrzymuje do pewnego stopnia, aż w końcu pęka. Ja chyba właśnie tak pękłam...

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

to slodkie :) , ale szkoda mi dzieci ktore musza miec nianie i kochaja je bardziej niz wlasne

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zjadlam 3 kawalki ciasta rolady czekoladowej pije piwo a teraz jem kabanosy tarczynski :D
    tez mam takie fazy:) w weekend ciasto czekoladowe zagryzałam ogórkiem konserwowym:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Wiecie co? Dzisiaj zadałam sobie kilka pytań, mianowicie: czy naprawdę jestem szczęśliwa? Czy moje decyzje, wybory są słuszne? Ile jeszcze wytrzymam w roli jaką pełnię na okrągło? Już chyba mam dosyć okłamywania samej siebie... Czasami tak jest, człowiek tkwi w czymś, wytrzymuje do pewnego stopnia, aż w końcu pęka. Ja chyba właśnie tak pękłam...
    zdarzają się chwile zwątpienia, niepewności..też je miewam. Ale nigdy na 100proc nie potrafimy podjąć decyzji..zycie Kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tez mam takie fazy:) w weekend ciasto czekoladowe zagryzałam ogórkiem konserwowym:)
    Tez tak mam przed @

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja zjadlam 2 kanapki na teraz wcinam paluchy z sola i rozmarynem i chyba zaraz orzeszki otworze, to straszne.

ale mi narobilas smaka na kabanosy :( ;)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Tez tak mam przed @
    to mnie pocieszyłaś:P:P:))))) ale w sumie ja zawsze tak mam, potrafie zjesc cos slodkiego a za chwile kwasnego:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    @ sie zbliza i dlatego tak mam :)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost?
    mi powiedziała, że tam gdzie ma spadek. ale doszłyśmy wspólnie tu z dziewczynami, że ona się nie zna, więc mnie nie słuchamy :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ