Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:no ja akurat Monia jestem typem optymistycznym więc taka moja natura chociaż czasem jak chodzi o moje sprawy to też patrzę pesymistycznie ale powiem ci, że potem wychodzi mi to na dobre bo jak za dużo się na coś napalam i że niby czuje ze to juz moze byc to, to potem jest kicha jednym slowem mowiac ;/
to ja muszę w takim razie zmienic swoje nastawienie , bo tez sie za bardzo odrazu napalam.. a pozniej gorsze rozczarowanie.
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:to ja muszę w takim razie zmienic swoje nastawienie , bo tez sie za bardzo odrazu napalam.. a pozniej gorsze rozczarowanie.
-
Miska0811 wrote:Tomek przed chwila zerkanl mi na lapka. Jego komentarz: " Znow ta rozowa stronka":PPPP na szczescie z usmiechem:P
moj P tez komentuje ze siedze na OF ale tak naprawde mu to nieprzeszkadza, bo po pierwsze jestem zajeta i 'nieczepiam sie o wszystko' a po drugie mysle ze wierzy i liczy na to, ze to dokladne okreslanie dni plodych pomoze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:moj P tez komentuje ze siedze na OF ale tak naprawde mu to nieprzeszkadza, bo po pierwsze jestem zajeta i 'nieczepiam sie o wszystko' a po drugie mysle ze wierzy i liczy na to, ze to dokladne okreslanie dni plodych pomoze
a moj twierdzi ze jak bedziemy kochac czesto to zajde..a jak w tylko TE dni to nie trafi:PP -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:hej babeczki jak wam minol dzionek ?
My wrocilismy z zakupow wkoncu znalazlam dla siebie plaszczyk a Piotrek kurte
Jutro do pracy juz
mi dzionek jakos minal... w pracy pol dnia przesiedzialam na OF, 2 godziny mialam przerwy wiec luzik.
zaraz bede znow piekla ciasteczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:mi dzionek jakos minal... w pracy pol dnia przesiedzialam na OF, 2 godziny mialam przerwy wiec luzik.
zaraz bede znow piekla ciasteczka
Jutro do pacy w sobote tez mam nadzieje ze szybko zleci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:tak rozmawialam..
poprzytulalismy troche i jest lepiej. Wiem o co mu chodzi, a ja wyjasnilam swoja sprawe... i na serduchu lzej..Miska0811 lubi tę wiadomość