WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    Hej ladies :))
    Słodka Ty mi napisz jak mąż zareagował, dałaś misia??
    heyka ;) no proszę ktoś pamięta ;) bardzo mi milo ;) a mąż zareagował świetnie ;D dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec ;) radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P
    To cała historia wczorajszego wieczoru ;)

Miska0811, AniaR88 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    heyka ;) no proszę ktoś pamięta ;) bardzo mi milo ;) a mąż zareagował świetnie ;D dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec ;) radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P

piekne przezycie....az sie wzruszylam

slodka100 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale był tak zszokowany bo myślał że mam @ ;P hehe i to mi wyszlo najlepiej ;P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    piekne przezycie....az sie wzruszylam
    no proszę ja żałuję, że nikt tego nie nakręcił bo takie momenty trzeba uwieczniać ;) tak se myśle żeby wkopać męża w kamerę na święta aby nagrał reakcje reszty rodziny na Wigili ;P hehe

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super :D ja niemoge sie doczekac kiedy mojemu mezusiowi zrobie taki prezencik

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    aha, bo ja 18dc czlam przez ok godzine pulsacyjny klujacy bol prawego jajnika, przy tym mialam bardzo duzo rozciagliwego sluzu i niteczki krwi. Pierwszy raz czulam tak bardzo owulacje. W ten dzien byl spadek tempki. A OF wyznaczyl mi owulacje 19dc czyli dzien pozniej. Dlatego sie zastanawiam kiedy tak naprawde byla owulacja...18dc gdy ja odczuwalam czy 19dc??
    powiem Ci ze z tym bolem owulacyjnym to tez jest roznie bo moze wystapic przed peknieciem pecherzyka , w trakcie badz juz po pęknięciu ;)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    no proszę ja żałuję, że nikt tego nie nakręcił bo takie momenty trzeba uwieczniać ;) tak se myśle żeby wkopać męża w kamerę na święta aby nagrał reakcje reszty rodziny na Wigili ;P hehe

dobry pomysl ;) hihhi

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    super :D ja niemoge sie doczekac kiedy mojemu mezusiowi zrobie taki prezencik
    pewnie nastąpi to szybciej niż myślisz ;) ja ogólnie chciałam kupić buciki albo skarpetki ale nie miałam czasu i gdzie a miś akurat był ;P

Katha81 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    powiem Ci ze z tym bolem owulacyjnym to tez jest roznie bo moze wystapic przed peknieciem pecherzyka , w trakcie badz juz po pęknięciu ;)

no to wiecej pytan nie mam :P
    poczekam sobie.. a co tam..mam czas :P

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    ja też się wzruszyłam :)

Katha81, slodka100 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    pewnie nastąpi to szybciej niż myślisz ;) ja ogólnie chciałam kupić buciki albo skarpetki ale nie miałam czasu i gdzie a miś akurat był ;P

po misiu przynajmniej niezajarzyl od razu ;)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

ahahahaha, świetnie!!!!!
    taką reakcję męża i ja bym chciała!! super!!!!

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    no to wiecej pytan nie mam :P
    poczekam sobie.. a co tam..mam czas :P
    czas nie goni nas ;P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja też się wzruszyłam :)
    fajnie ;) Witamy ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chce taki prezencik!!!! 27 grudnia,po świętach urodziny mojego T...

cudnie Slodka:))

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    po misiu przynajmniej niezajarzyl od razu ;)
    no racja ale ja myslalam ze sie zczai a to jednak meski gatunek nie jest taki pojęty jak nasz ;P

Katha81 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ahahahaha, świetnie!!!!!
    taką reakcję męża i ja bym chciała!! super!!!!
    na pewno będziesz też taką mieć albo i lepszą ;P

00monika00 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tez chce taki prezencik!!!! 27 grudnia,po świętach urodziny mojego T...

cudnie Slodka:))

wszystko możliwe ... ;)

widzę, że już wszamałam frytasy?? ;) dobre były?? ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    wszystko możliwe ... ;)

widzę, że już wszamałam frytasy?? ;) dobre były?? ;)

haha:) szamalismy z T. Troche frytek zlapalam. Nie smakowaly mi:) a miałam ochotę:P

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja akurat Monia jestem typem optymistycznym więc taka moja natura ;) chociaż czasem jak chodzi o moje sprawy to też patrzę pesymistycznie ale powiem ci, że potem wychodzi mi to na dobre ;) bo jak za dużo się na coś napalam i że niby czuje ze to juz moze byc to, to potem jest kicha jednym slowem mowiac ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ