Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    Hej ladies :))
    Słodka Ty mi napisz jak mąż zareagował, dałaś misia??
    heyka ;) no proszę ktoś pamięta ;) bardzo mi milo ;) a mąż zareagował świetnie ;D dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec ;) radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P
    To cała historia wczorajszego wieczoru ;)

Miska0811, AniaR88 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    heyka ;) no proszę ktoś pamięta ;) bardzo mi milo ;) a mąż zareagował świetnie ;D dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec ;) radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P

piekne przezycie....az sie wzruszylam

slodka100 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale był tak zszokowany bo myślał że mam @ ;P hehe i to mi wyszlo najlepiej ;P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    piekne przezycie....az sie wzruszylam
    no proszę ja żałuję, że nikt tego nie nakręcił bo takie momenty trzeba uwieczniać ;) tak se myśle żeby wkopać męża w kamerę na święta aby nagrał reakcje reszty rodziny na Wigili ;P hehe

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super :D ja niemoge sie doczekac kiedy mojemu mezusiowi zrobie taki prezencik

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    aha, bo ja 18dc czlam przez ok godzine pulsacyjny klujacy bol prawego jajnika, przy tym mialam bardzo duzo rozciagliwego sluzu i niteczki krwi. Pierwszy raz czulam tak bardzo owulacje. W ten dzien byl spadek tempki. A OF wyznaczyl mi owulacje 19dc czyli dzien pozniej. Dlatego sie zastanawiam kiedy tak naprawde byla owulacja...18dc gdy ja odczuwalam czy 19dc??
    powiem Ci ze z tym bolem owulacyjnym to tez jest roznie bo moze wystapic przed peknieciem pecherzyka , w trakcie badz juz po pęknięciu ;)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    no proszę ja żałuję, że nikt tego nie nakręcił bo takie momenty trzeba uwieczniać ;) tak se myśle żeby wkopać męża w kamerę na święta aby nagrał reakcje reszty rodziny na Wigili ;P hehe

dobry pomysl ;) hihhi

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    super :D ja niemoge sie doczekac kiedy mojemu mezusiowi zrobie taki prezencik
    pewnie nastąpi to szybciej niż myślisz ;) ja ogólnie chciałam kupić buciki albo skarpetki ale nie miałam czasu i gdzie a miś akurat był ;P

Katha81 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    powiem Ci ze z tym bolem owulacyjnym to tez jest roznie bo moze wystapic przed peknieciem pecherzyka , w trakcie badz juz po pęknięciu ;)

no to wiecej pytan nie mam :P
    poczekam sobie.. a co tam..mam czas :P

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    ja też się wzruszyłam :)

Katha81, slodka100 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    pewnie nastąpi to szybciej niż myślisz ;) ja ogólnie chciałam kupić buciki albo skarpetki ale nie miałam czasu i gdzie a miś akurat był ;P

po misiu przynajmniej niezajarzyl od razu ;)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

ahahahaha, świetnie!!!!!
    taką reakcję męża i ja bym chciała!! super!!!!

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    no to wiecej pytan nie mam :P
    poczekam sobie.. a co tam..mam czas :P
    czas nie goni nas ;P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja też się wzruszyłam :)
    fajnie ;) Witamy ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chce taki prezencik!!!! 27 grudnia,po świętach urodziny mojego T...

cudnie Slodka:))

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    po misiu przynajmniej niezajarzyl od razu ;)
    no racja ale ja myslalam ze sie zczai a to jednak meski gatunek nie jest taki pojęty jak nasz ;P

Katha81 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ahahahaha, świetnie!!!!!
    taką reakcję męża i ja bym chciała!! super!!!!
    na pewno będziesz też taką mieć albo i lepszą ;P

00monika00 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    tez chce taki prezencik!!!! 27 grudnia,po świętach urodziny mojego T...

cudnie Slodka:))

wszystko możliwe ... ;)

widzę, że już wszamałam frytasy?? ;) dobre były?? ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    wszystko możliwe ... ;)

widzę, że już wszamałam frytasy?? ;) dobre były?? ;)

haha:) szamalismy z T. Troche frytek zlapalam. Nie smakowaly mi:) a miałam ochotę:P

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja akurat Monia jestem typem optymistycznym więc taka moja natura ;) chociaż czasem jak chodzi o moje sprawy to też patrzę pesymistycznie ale powiem ci, że potem wychodzi mi to na dobre ;) bo jak za dużo się na coś napalam i że niby czuje ze to juz moze byc to, to potem jest kicha jednym slowem mowiac ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ