Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
00monika00 wrote:Hej ladies )
Słodka Ty mi napisz jak mąż zareagował, dałaś misia??
To cała historia wczorajszego wieczoruMiska0811, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:heyka no proszę ktoś pamięta bardzo mi milo a mąż zareagował świetnie dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P
To cała historia wczorajszego wieczoru
piekne przezycie....az sie wzruszylamslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:aha, bo ja 18dc czlam przez ok godzine pulsacyjny klujacy bol prawego jajnika, przy tym mialam bardzo duzo rozciagliwego sluzu i niteczki krwi. Pierwszy raz czulam tak bardzo owulacje. W ten dzien byl spadek tempki. A OF wyznaczyl mi owulacje 19dc czyli dzien pozniej. Dlatego sie zastanawiam kiedy tak naprawde byla owulacja...18dc gdy ja odczuwalam czy 19dc??
-
slodka100 wrote:no proszę ja żałuję, że nikt tego nie nakręcił bo takie momenty trzeba uwieczniać tak se myśle żeby wkopać męża w kamerę na święta aby nagrał reakcje reszty rodziny na Wigili ;P hehe
dobry pomysl hihhislodka100 lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:super ja niemoge sie doczekac kiedy mojemu mezusiowi zrobie taki prezencik
Katha81 lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:heyka no proszę ktoś pamięta bardzo mi milo a mąż zareagował świetnie dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P
Katha81, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:heyka no proszę ktoś pamięta bardzo mi milo a mąż zareagował świetnie dałam mu w torebce i powiedziałam ze prezent przedświąteczny a on nie chciał uwierzyć że to dla niego myslal ze jaja se robie ;P wyciąga misia i... mówi "no miś" ;p a ja na to : "zobacz co trzyma" a on patrzy i mówi: " no cos trzyma" a ja: "no a co trzyma" a on: "no test" i nagle: "o kurcze nie mów że... naprawde?? żartujesz? jaja sobie robisz?" no i reszty możecie się domyślec radośc radosc i jeszcze raz radość cały czas mnie tulił podskoczył a jak mi kolacje robił to tak mu ręcę drżały heheh no i musiał to od razu zakropić troche delikatnie % ;P
ahahahaha, świetnie!!!!!
taką reakcję męża i ja bym chciała!! super!!!!slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja akurat Monia jestem typem optymistycznym więc taka moja natura chociaż czasem jak chodzi o moje sprawy to też patrzę pesymistycznie ale powiem ci, że potem wychodzi mi to na dobre bo jak za dużo się na coś napalam i że niby czuje ze to juz moze byc to, to potem jest kicha jednym slowem mowiac ;/