X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ogolnie to czas mi szybko leci. Ciesze sie ze w koncu swieta i sylwester. Potem pracuje do 10 stycznia i 3 tygodnie urlopu. Mam nadzieje ze na urlopie sie wyluzuje i zajde w ciaze :)
    ja pracuje w Wigilie w piatek i pozniej w 31 grudnia do 15 wiec nie jest zle :) ja wciaz czekam na @ a taka mialam ochote na piwo ze nie powstrzymalam sie i pije

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no to super kochana :) trzeba bylo tak odrazu bo wiem ze swojego doswiadczenia
    :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja pracuje w Wigilie w piatek i pozniej w 31 grudnia do 15 wiec nie jest zle :) ja wciaz czekam na @ a taka mialam ochote na piwo ze nie powstrzymalam sie i pije
    nie dajmy zwariowac:) ja ostatnio tez skusilam, na lampke wina ale mnie niezle rozlozylo po niej i jakos nie dalam rady wypic wiecej:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to wogule Was zabije moim wolnym :P jeszcze jutro do pracy a pozniej dopiero 7 stycznia :P

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    nie dajmy zwariowac:) ja ostatnio tez skusilam, na lampke wina ale mnie niezle rozlozylo po niej i jakos nie dalam rady wypic wiecej:P
    no wino tez ostatnio pilam ale jak otworzylam piwo i sie napilam az Piotrek na mnie sie popatrzyl i powiedzial zulu hahahaha bo tak mi sie piwa chcialo

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a ja to wogule Was zabije moim wolnym :P jeszcze jutro do pracy a pozniej dopiero 7 stycznia :P
    uuu no to super kochana :) moze juz wogole nie pojdziesz :)

Miska0811, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 19 stycznia urlop:PP wyjezdzamy do Zakopca.
    nie udalo nams ie wyskoczyc w lato,wiec odbijamy zimą. A nigdy nie byliśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 20:12

Ewelina23, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wino tez ostatnio pilam ale jak otworzylam piwo i sie napilam az Piotrek na mnie sie popatrzyl i powiedzial zulu hahahaha bo tak mi sie piwa chcialo

aj z soczkiem i ja bym się napiła. Takie schłodzone:) obowiązkowo:)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

ja tez pracuje do 12 w wigilie i sylwestra i normalnie 27 i 30. ale i tak jest luzik ostatnio w pracy.

ja tez czekam na @ bo jestem na 99% pewna ze przyjdzie i mam nadzieje ze jak najszybciej i tez sobie winko nalalam, moze ja szybciej przywolam :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    aj z soczkiem i ja bym się napiła. Takie schłodzone:) obowiązkowo:)
    e w ciazy nie jestem robilam test wiec czekam na @ piwo nie zaszkodzi

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez pracuje do 12 w wigilie i sylwestra i normalnie 27 i 30. ale i tak jest luzik ostatnio w pracy.

ja tez czekam na @ bo jestem na 99% pewna ze przyjdzie i mam nadzieje ze jak najszybciej i tez sobie winko nalalam, moze ja szybciej przywolam :)

nie wolaj jej. Niech nie przychodzi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    uuu no to super kochana :) moze juz wogole nie pojdziesz :)
    nie no pojde , przeciez na lodzie ich nie zostawie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    e w ciazy nie jestem robilam test wiec czekam na @ piwo nie zaszkodzi

testom w 100proc się nie ufa!! Naczytałam się o przypadkach:P

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

fajnie, ja w tym roku musialam koledze ustapic urlopu bo 2 lata z rzedu ja mialam przez swieta

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś pracowite jesteście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:

no wlasnie nie boli mnie nic na @ o dziwo bo zawsze 3 dni przed juz czulam :/
    niewiem co grane bo zawsze mialam 13dpo juz @ a teraz nic wydaje mi sie ze owulka byla w piatek u mnie a nie w czwartek . ale nawet jak by byla w piatek to dzis 13dpo i jej nie ma poczekam do jutra zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    testom w 100proc się nie ufa!! Naczytałam się o przypadkach:P
    Wiem kochana ten test mial czulosc 20 . No zobaczymy sluz mam wodnisty zalewa mnie wiec wiem ze @ przyjedzie tylko kiedy

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wlasnie nie boli mnie nic na @ o dziwo bo zawsze 3 dni przed juz czulam :/
    niewiem co grane bo zawsze mialam 13dpo juz @ a teraz nic wydaje mi sie ze owulka byla w piatek u mnie a nie w czwartek . ale nawet jak by byla w piatek to dzis 13dpo i jej nie ma poczekam do jutra zobaczymy

ja tez mysle ze u ciebie owulka byla w piatek..

Ewelina23 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie no pojde , przeciez na lodzie ich nie zostawie;)
    mozna dac wypowiedzienie z 2 tyg wczesniej :) jak juz bedzie mamusia to raczej dzwigac nie mozesz :D Pieknie sie zapowiada czekam na dalszy ciag twojego wykresu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    ja tez mysle ze u ciebie owulka byla w piatek..
    Wiec czekam do jutra jutro bedzie w takim razie 14dpo

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ