Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ogolnie to czas mi szybko leci. Ciesze sie ze w koncu swieta i sylwester. Potem pracuje do 10 stycznia i 3 tygodnie urlopu. Mam nadzieje ze na urlopie sie wyluzuje i zajde w ciaze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja pracuje w Wigilie w piatek i pozniej w 31 grudnia do 15 wiec nie jest zle ja wciaz czekam na @ a taka mialam ochote na piwo ze nie powstrzymalam sie i pije
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:nie dajmy zwariowac:) ja ostatnio tez skusilam, na lampke wina ale mnie niezle rozlozylo po niej i jakos nie dalam rady wypic wiecej:P
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja pracuje w Wigilie w piatek i pozniej w 31 grudnia do 15 wiec nie jest zle ja wciaz czekam na @ a taka mialam ochote na piwo ze nie powstrzymalam sie i pije
ja tez pracuje do 12 w wigilie i sylwestra i normalnie 27 i 30. ale i tak jest luzik ostatnio w pracy.
ja tez czekam na @ bo jestem na 99% pewna ze przyjdzie i mam nadzieje ze jak najszybciej i tez sobie winko nalalam, moze ja szybciej przywolam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja tez pracuje do 12 w wigilie i sylwestra i normalnie 27 i 30. ale i tak jest luzik ostatnio w pracy.
ja tez czekam na @ bo jestem na 99% pewna ze przyjdzie i mam nadzieje ze jak najszybciej i tez sobie winko nalalam, moze ja szybciej przywolam
nie wolaj jej. Niech nie przychodzi:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja tez pracuje do 12 w wigilie i sylwestra i normalnie 27 i 30. ale i tak jest luzik ostatnio w pracy.
ja tez czekam na @ bo jestem na 99% pewna ze przyjdzie i mam nadzieje ze jak najszybciej i tez sobie winko nalalam, moze ja szybciej przywolam
niewiem co grane bo zawsze mialam 13dpo juz @ a teraz nic wydaje mi sie ze owulka byla w piatek u mnie a nie w czwartek . ale nawet jak by byla w piatek to dzis 13dpo i jej nie ma poczekam do jutra zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no wlasnie nie boli mnie nic na @ o dziwo bo zawsze 3 dni przed juz czulam
niewiem co grane bo zawsze mialam 13dpo juz @ a teraz nic wydaje mi sie ze owulka byla w piatek u mnie a nie w czwartek . ale nawet jak by byla w piatek to dzis 13dpo i jej nie ma poczekam do jutra zobaczymy
ja tez mysle ze u ciebie owulka byla w piatek..Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny