Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Ja się wypowiem, choć się na tym nie znam. Ale dziś mi moja gin powiedziała, że owulka jest wtedy jak jest spadek a następnego dnia wzrost. Więc wg tego co ona mów owulka u Ciebie powinna być 15dc.. Ale powtarzam - ja się nie znam i to mój pierwszy wykres więc mnie nie słuchaj
czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:czyli owulacja jest w dniu gdy jest spadek czy w dniu gdy jest wzrost?
-
slodka100 wrote:kurde łapa mnie już boli za długo nie pociągne ;/ a co u ciebie katha?
to co ty tak duzo piszesz ?
u mnie dzis o wiele lepsze samopoczucie niz w ostatnich dniach. Plamie nadal ale bardzo malo. poprostu czekam na dalszy rozwoj wydarzen hehe
bedzie albo ciaza albo malpa
dzis tez bylam z Piotrkiem na badaniach nasienia itd. Wyniki przyjda w poniedzialekslodka100 lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:to co ty tak duzo piszesz ?
u mnie dzis o wiele lepsze samopoczucie niz w ostatnich dniach. Plamie nadal ale bardzo malo. poprostu czekam na dalszy rozwoj wydarzen hehe
bedzie albo ciaza albo malpa
dzis tez bylam z Piotrkiem na badaniach nasienia itd. Wyniki przyjda w poniedzialek
ciesze sie ze lepiej sie dzis czujesz hmmm jak te plamienia takie male to moze... moze... hehe kto wie oby;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochana to wszystko zalezy od cyklu, ja mialam zawsze spadki a teraz byl spadek rowno , rowno--> owulka i na 2 dzien po owulacju dopiero zaczela rosnac konkretnie
aha, bo ja 18dc czlam przez ok godzine pulsacyjny klujacy bol prawego jajnika, przy tym mialam bardzo duzo rozciagliwego sluzu i niteczki krwi. Pierwszy raz czulam tak bardzo owulacje. W ten dzien byl spadek tempki. A OF wyznaczyl mi owulacje 19dc czyli dzien pozniej. Dlatego sie zastanawiam kiedy tak naprawde byla owulacja...18dc gdy ja odczuwalam czy 19dc?? -
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:A u mnie każdy test owulacyjny wychodzi negatywny...
zastanawiam się czy ja w ogóle mam owulację...
u mnie ostatnio tez wychodzil negatywny ale robilam nieregularnie a poza tym bardzo duzo pije wiec niewiem czy niefalszuje wyniku..