Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ehehe.. może się chowa przed Tobą? prędzej czy później przyjdzie. Przestań o niej myśleć. Jest takie powiedzenie, że jak się patrzysz na czajnik to woda nigdy nie zacznie się gotować...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Tym bardziej ze owulke mialam potwierdzona u gina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis mialam to samo bo sluz mnie zalewal . A jak wracalam to biegem bo myslam ze juz .
Piotrek tylko chodzi i sie cieszy glupek jak nie ma z czego bo tempka nie powinna spasc. A spadla z 36.86 na 36.63 wiec spory spadek.
ale u nas leje deszcz okna mi wybije -
vanessa wrote:To była Diana 35. Podobno leczy się nią ciężkie postacie trądziku a że to silny lek hormonalny to dodatkowo działa antykoncepcyjnie. Przy nadmiernym owłosieniu też czasem to przepisują a ta piani gin (czyt. idiotka) chciała abym po tym zaszła w ciążę i najprawdopodobniej urodziła ciężko upośledzone dziecko. Paranoja...
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja dzis mialam to samo bo sluz mnie zalewal . A jak wracalam to biegem bo myslam ze juz .
Piotrek tylko chodzi i sie cieszy glupek jak nie ma z czego bo tempka nie powinna spasc. A spadla z 36.86 na 36.63 wiec spory spadek.
ale u nas leje deszcz okna mi wybije
mi jturomija 7 dni bez @, troche za duzo.. ehhh
pogoda okropna:( -
Katha81 wrote:a ja mam potworne bole krzyza, az mi sie slabo robi. Tabletki przeciw bolowe 800-tki ledwo pomagaja
a zalewa mnie ta wredota jak cholera... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Wkońcu ubrałam choinkę
Oto jej zdjęcie
http://zapodaj.net/8ca6540acd62f.jpg.html
Światełka, choinka, gorąca czekolada, świąteczne kolędy... Taki klimat to ja uwielbiam -
nick nieaktualny