Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry kochane
Zycze wam milego dnia . Wy pewnie smacznie spicie a ja musze isc do pracy . Uwiezcie mi ze jek zadzwonil mi budzik to chwile sie zastanawialam czy faktycznie dzis do pracyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:dzień dobry, ja z kawą... któraś jeszcze?
i dowiedzialam sie ze w wigilie pracuje do 12 jupi. A w sobote za tydz za to do 16 ale to wole w sobote niz wigilie do 15 -
oj, nie zazdroszczę. Ja przez 6 lat z rzędu pracowałam i w wigilię i sylwestra do 15-16, ale takie uroki pracy w galerii handlowej Masakra. Teraz na szczęście u siebie jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja juz pracuje 3 rok w wigilie. Tyle ze teraz najkrucej bo 2 lata pracowalam od 8 do 18
kochana udostempnilam wykres mozesz zerknac? -
Czarna94 wrote:Dziewczyny mój wykres jest jakiś dziwny ;/ wczoraj był spadek tempki a dzisiaj skok i myślałam że to owulka, ale ovu jej nie zaznaczyło i już sama nie wiem...
-
Czarna94 wrote:Dziewczyny mój wykres jest jakiś dziwny ;/ wczoraj był spadek tempki a dzisiaj skok i myślałam że to owulka, ale ovu jej nie zaznaczyło i już sama nie wiem...
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry Ja też nie czaję tego programu, nie wiem czy owulacja była, czy nie chyba zrobię dzisiaj test.
Ja pracowałam w zeszłym roku w wigilię, a w tym mam wolną
przylizałam się trochę dzisiaj, jak wyszłam z psem wyskrobałam szyby mężowi w ogóle wstałam o 8 fresh, akurat jak mogę pospać to wstałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Wynikow nadal brak (jesli nie bedzie ich to musze zgloscic na przyszlosc,ze nie wyslali mi ich), ale juz niestety z radoscia nie oczekuje czy jestem czy nie bo sie wszystko wyjasnilo..po 3 rano dostalam krwawienia..:(no i nadzieja wygasla. Martwi mnie to,ze znow mam rozregulowane cykle i z takim opoznieniem. 1 dzien mialam zawsze malo krwi, a dzis poprostu morze... Wiedziala,,ze tam moze byc. Dzis mam tyle spraw do zalatwienia do wieczora, a mnie wszystko boli. Mam nadzieje,ze na wyjazd w styczniu (19stycznia) nie zawita:)) wierze... Czekamy na Ciebie fasolko... Dzieki dziewczyny za wszystko..