X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kurcze tylko ona juz powinna byc a mnie nic nie boli. Nawet na @ . Oby spoznialska jutro przyszla . Nawet wczoraj poserduszkowalismy myslalam ze ja przyspiesze ale co nic nadal cisza .
    Oj kochana kochana... żadnych objawów na @ a Ty tak jej wypatrujesz... daj tej wrednej małpie już spokój.. może nie chce do Ciebie przyjść i koniec! Może fasol ją blokuje :P Spadek spadkiem ale są wykresy, że spadek i - a następnego dnia wzrost i +
    Już przestań na nią tak niecierpliwie czekać, bo po łapach dostaniesz! O! :P <3

Miska0811, Ewelina23 lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    od nowego cyklu daje sobie spokoj z mierzeniem tempki, i naciskaniem. bedzie co bedzie. POstaram wrzucic na luz..Bedzie milszze zaskoczenie:))

A ja chyba wole mierzyć. Poprzednie cykle miałam po ok 40 dniowe (normalnie 30), tysiąc testów ciążowych zrobionych, aż w końcu przychodziła @. Potem okazało się, że miałam cykle bezowulacyjne. Jakbym mierzyła tempke, to bym to widziała na wykresie i bym się nie nakręcała i nie robiła nadziei, bo to najgorsze robić co dzień test i mieć nadzieję, że może dziś będzie cień ):

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 22:33

stardust87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    od nowego cyklu daje sobie spokoj z mierzeniem tempki, i naciskaniem. bedzie co bedzie. POstaram wrzucic na luz..Bedzie milszze zaskoczenie:))
    Wiesz dzis schowalam wykres i wiesz iłe na niego patrzylam raz jak tylko tempke wpisywalam . I calkiem inaczej bo jak byl udostempniony caly czas patrzylam í zagladalam

200 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, skończyłam :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Oj kochana kochana... żadnych objawów na @ a Ty tak jej wypatrujesz... daj tej wrednej małpie już spokój.. może nie chce do Ciebie przyjść i koniec! Może fasol ją blokuje :P Spadek spadkiem ale są wykresy, że spadek i - a następnego dnia wzrost i +
    Już przestań na nią tak niecierpliwie czekać, bo po łapach dostaniesz! O! :P <3
    Ok <3 juz nie bede :-D jak przyjdzie dam wam znac ;-)

stardust87, Miska0811, 200 lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ok <3 juz nie bede :-D jak przyjdzie dam wam znac ;-)
    No! :D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    No! :D
    <3 <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ja mykam,dosc czekania:) dobranoc:*****

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiesz dzis schowalam wykres i wiesz iłe na niego patrzylam raz jak tylko tempke wpisywalam . I calkiem inaczej bo jak byl udostempniony caly czas patrzylam í zagladalam

Dokładnie, ewentualnie ja sprawdzam, czy nie muszę odpisać do kogoś (bo mam dla przyjaciółek):P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Dobranoc kochana <3

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sprawdzam, jakby coś tam się miało zmienić przez ten czas jak mnie nie było.. Jakaś zielona kropka mi się cudem znalazła czy coś <głupek> :P

200 lubi tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dobranoc, daj znać jak tylko wyniki będziesz miała jutro :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chyba ide. Już jestem zmęczona, myślałam, że wytrwam do końca Władcy Pierścieni, ale chyba nic z tego:P
    Dobranoc dziewczynki:*
    Miska, jutro rano obudzą Cię miłe wiadomości na pewno (:
    Ewelina, ciebie też nic nie przywita z rana, nic już nie myśl o tej głupiej @ (:

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dokładnie, ewentualnie ja sprawdzam, czy nie muszę odpisać do kogoś (bo mam dla przyjaciółek):P
    Ja mam calkiem schowany .

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Też chyba ide. Już jestem zmęczona, myślałam, że wytrwam do końca Władcy Pierścieni, ale chyba nic z tego:P
    Ewelina, ciebie też nic nie przywita z rana, nic już nie myśl o tej głupiej @ (:
    Dobranoc :)

Ja też już chyba idę. Chciałam posiedzieć, ale winko mnie uśpiło.. A od rana robienie jedzenia na święta... już jestem zmęczona, a jeszcze nie zaczęłam :P
    DObranoc dziewczynki, do jutra. I chcę widzieć same dobre wiadomości rano :) Buziole serducha moje :)

Ewelina23, 200 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dobranoc kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lece bo rano do pracy. Buziaki :-* <3 do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Dobranoc :)

Ja też już chyba idę. Chciałam posiedzieć, ale winko mnie uśpiło.. A od rana robienie jedzenia na święta... już jestem zmęczona, a jeszcze nie zaczęłam :P
    DObranoc dziewczynki, do jutra. I chcę widzieć same dobre wiadomości rano :) Buziole serducha moje :)
    Dobranoc <3 @-}--

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś byłam na kolejnym monitoringu i pęcherzyk ma 16 mm, a kolejny 12 mm. Pozostałe przystopowały na całe szczęście. Jutro pod wieczór mam sobie podać Pregnyl... Zostałam poinstruowana, jak to zrobić i mam nadzieję, że mi wyjdzie. I od jutra dostaliśmy zielone światło do działania :) Kolejny monitoring w poniedziałek.

Ewelina23, stardust87 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)
    Zycze wam milego dnia . Wy pewnie smacznie spicie a ja musze isc do pracy . Uwiezcie mi ze jek zadzwonil mi budzik to chwile sie zastanawialam czy faktycznie dzis do pracy

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ