Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Miska0811 wrote:hej dziewczyny. Wynikow nadal brak (jesli nie bedzie ich to musze zgloscic na przyszlosc,ze nie wyslali mi ich), ale juz niestety z radoscia nie oczekuje czy jestem czy nie bo sie wszystko wyjasnilo..po 3 rano dostalam krwawienia..:(no i nadzieja wygasla. Martwi mnie to,ze znow mam rozregulowane cykle i z takim opoznieniem. 1 dzien mialam zawsze malo krwi, a dzis poprostu morze... Wiedziala,,ze tam moze byc. Dzis mam tyle spraw do zalatwienia do wieczora, a mnie wszystko boli. Mam nadzieje,ze na wyjazd w styczniu (19stycznia) nie zawita:)) wierze... Czekamy na Ciebie fasolko... Dzieki dziewczyny za wszystko..
-
olka25 wrote:cześć! ja od wczoraj nowy cykl zaczęłam... niestety temperatura spadła i @ się pojawiła... dobrze, że była "punktualnie" i nie robiła mi nadziei
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Kochana, ja się za bardzo nie znam na tych wykresach jeszcze. Fakt, idzie w dół temp., ale jak już mówiłam, są wykresy, że temp. w dół i w dół, a później myk do góry i zielono Nie chcę Cię pocieszać, bo wiem, że tego nie znosisz
-
nick nieaktualny
-
Kaśka wrote:kurde niebezpiecznie blisko mieszkasz mam nadzieję że mi krzywdy nie zrobisz :)a jak Twoje ćwiczenia z Ewą może się wyżyj troszkę to humorek wróci
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Już nie będę musiała testować bo mam plamienie wiec sie rozkreci . WKONCU!!!!
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:oj uważaj, uważaj, bo dziś do Torunia po choinkę jadę Ćwiczenia z Ewką rzeczywiście by pomogły, ale dziś czasu nie ma. Karp czeka do oprawienia i pierogi będę robić i piernik kręcić... trochę się wyżyję na nich
-
Ewelina23 wrote:Już nie będę musiała testować bo mam plamienie wiec sie rozkreci . WKONCU!!!!
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie cały czas ta sama, ale za to przesunął mi owulacje na jeden dzień później i to wtedy, kiedy nie miałam już w ogóle śluzu i nic już nie oblało i nie wiem co mam myśleć... Przesunęłam go sama z powrotem na wotrek:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 10:26