Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ja tej owulki to ani nie moge byc pewna bo mnie wtedy cos brało, a głowa to nadal boli ze masakra.. ale robiąc sobie nadzieje to spadek na zagnieżdżanie to to raczej nie jest co ??
Więc chyba nie jest tak źle. -
nick nieaktualnykiedys musi sie nam udac... w tym mesiacu postaram sie nie naciskac, troszke wyluzowac i wspolczyc regularnie. I nie doszukuje sie juz objawow! Bo to naprawde robi sie jedno wielkie urojenie. Jesli w tym cyklu znow sie nie uda, bedziemy dalej walczyc. 19 stycznia wyjezdzamy na urlop i boje sie,ze bede miala przec caly tydzien @ nawet nie bedzie mozliwosci skorzystac sobie z wyjazdu i cos zmajstrowac:)i to wszystko przez to ze kolejny miesiac mi sie okres spoznil o kolejny tydzien..ehhhhh
Amaranta lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:hej dziewczyny. Wynikow nadal brak (jesli nie bedzie ich to musze zgloscic na przyszlosc,ze nie wyslali mi ich), ale juz niestety z radoscia nie oczekuje czy jestem czy nie bo sie wszystko wyjasnilo..po 3 rano dostalam krwawienia..:(no i nadzieja wygasla. Martwi mnie to,ze znow mam rozregulowane cykle i z takim opoznieniem. 1 dzien mialam zawsze malo krwi, a dzis poprostu morze... Wiedziala,,ze tam moze byc. Dzis mam tyle spraw do zalatwienia do wieczora, a mnie wszystko boli. Mam nadzieje,ze na wyjazd w styczniu (19stycznia) nie zawita:)) wierze... Czekamy na Ciebie fasolko... Dzieki dziewczyny za wszystko..
Powiem wam szczerze dziewczyny ze wszystkie tak czekacie na pozytywny test ale tak se wczoraj myslalam no i w sumie to jeszcze nic nie znaczy bo moze sie jeszcze wszystko zdarzyc ; ( moze byc to ciaza pozamaciczna albo pusty pecherzyk bez zarodka ehh martwi mnie to bo tak juz sie tym wszystkim cieszylam a chyba lepiej miec do tego stosunek obojetny ; ( wizyta dopiero w poniedzialek wieczorem ; ( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej babeczki:) mi tez juz drugi dzien idzie w dol;)co ma byc to bedzie, juz z takich beznadziejnych wykresow ciaze wychodzily ze juz wszystko jest mozliwe;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane zaczelam nowy cykl nastempny bedzie nasz musi byc nasz
Z tego tez wzgledu nie bede tu tak czesto zagladala daje na kompletny luzik
Chciala bym wam zyczyc
Radosnych , Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia a przedewszyskim spelnienia tych marzen o ktore teraz tak bardzo walczycie
Zeby fasolinki pojawily sie u Was nawet jeszcze w tym roku a jesli nie w tym to odrazu w nowym roku
Ciesze sie ze mam w Was takie wsparcie i zawsze cos doradzicie czy pomozecie Dziekuje Wam za to
Wesolych Swiat kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 13:38
storczyk, 200, Nusia1989, dba, Miska0811, Jackie lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Hej kochane zaczelam nowy cykl nastempny bedzie nasz musi byc nasz
Chciala bym wam zyczyc
Radosnych , Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia a przedewszyskim spelnienia tych marzen o ktore teraz tak bardzo walczycie
Zeby fasolinki pojawily sie u Was nawet jeszcze w tym roku a jesli nie w tym to odrazu w nowym roku
Ciesze sie ze mam w Was takie wsparcie i zawsze cos doradzicie czy pomozecie Dziekuje Wam za to
Wesolych Swiat kochane
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej kochane zaczelam nowy cykl nastempny bedzie nasz musi byc nasz
Chciala bym wam zyczyc
Wesolych Swiat kochane
Mam nadzieje ze ten Nowy Rok bedzie lepszy dla nas wszystkichEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Będzie nam Ciebie brakowało Ale jak się uda to dasz znać, co? Wesołych kochana i przede wszystkim spełnienia marzeń, jakie by one nie były
Kochana bede po Swietach musze troche odpoczac rano bede zapisywac i laptopa zamykac .
Nie zalamalam sie ze @ przyszla . bo na nia czekalam
Ale juz czuje ze te ovu wykancza mnie calkiem bo od kad mam te owu bezprzerwy mysle o ciazy i kiedy wkoncu sie uda . Zrylo mi po prostu banie juz moze kilka dni jak nie bede tyle tu siedziala to calkiem inaczej bedzie no zobaczymy chyba ze nie dam rady juz bez Was to wpadne do was na jaka Kawke
A wiec kochane zycze jeszcze raz zebyscie szybciutko zobaczyly tescik a na nim 2 kreseczkistardust87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Wpadlam na chwile .
Kochana bede po Swietach musze troche odpoczac rano bede zapisywac i laptopa zamykac .
Nie zalamalam sie ze @ przyszla . bo na nia czekalam
Ale juz czuje ze te ovu wykancza mnie calkiem bo od kad mam te owu bezprzerwy mysle o ciazy i kiedy wkoncu sie uda . Zrylo mi po prostu banie juz moze kilka dni jak nie bede tyle tu siedziala to calkiem inaczej bedzie no zobaczymy chyba ze nie dam rady juz bez Was to wpadne do was na jaka Kawke
A wiec kochane zycze jeszcze raz zebyscie szybciutko zobaczyly tescik a na nim 2 kreseczki -
nick nieaktualnyJa też uważam że to dobry pomysł z tą przerwą Bo naprawdę bardziej się nakręcamy spędzając całe dnie na forum i pisząc o ciąży Ja też postanowiłam wrzucić na luz. Na ten cykl nie liczę, bo nie wiem co z tą owulką, czy w ogóle była a nawet jeśli była to wydaje mi się że serduszka były nie w porę. Dzisiaj naprawdę jest mi to wszystko obojętne, tylko zobaczymy jak długo
-
nick nieaktualnyHejunia moje piekne dziewczuszki :*
witam nowe dziewczyny bo widze , że ktos przybyl nie sposob Was nadrobic brak mi czasu na to wszystko , ominelo mnie cos waznego ?
Szla zakupow swiatecznych latania etc , juz coraz blizej do mojego @ hehe mam nadzieje ze nie przyjdzie latwiej nie odliczac szybciej zleci mi czas
teraz kazda z nas coraz mniej czasu bd miala
u mnie nie za wiele biore luteine teraz 4 dni odpoczywamy z mezem ale juz chyba za pozno na w tym cyklu sluz kremowy bardzo
ale mam nadzieje ze wtedy udalo nam sie w owulke o ile byla co bedzie to bedzie
mam nadzieje ze coraz wiecej nas zawita tu jako seksi mamuskiNusia1989, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane nie wiem czy uda mi się wejść przed Świętami, dlatego z całego serca pragnę wam wszystkim już dzisiaj złożyć najserdeczniejsze życzenia, pogody ducha, szczęścia każdego, nawet bardzo "deszczowego" dnia, uśmiechu, który rozświetli każdą ciemność, zdrowia bo jest bardzo ważne, góry kasy bo choć pieniądze szczęścia nie dają to wiele nam w życiu ułatwiają, wspaniałych brzuszków, cudownych maluszków, no i tych upragnionych i tak wyczekiwanych II kreseczek
stardust87, vanessa, Kaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny