Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje 4mm fasolkę z bijącym serduchem!
Dziękuje Wam za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 18:54
Ewi28, MamaNl, Doti87, Bobisia, Nuteczka91, Basik83, dobuska, Marlena88, k91, meggi90, karolinams, Asia87, Taliana85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ja ostatnio mimo ze jestem na diecie za nic nie moze mi waga spać...hm..cwiczyc nie mam jak i zaczynam sie stresowac
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jeden pekl na bank i wudaje sie se ieszcze dwa. Oprocz tego sa 3 niepekniete jeden 25 mm drugi 16 i trzeci 18.
Jutro jade do swojej gin to eie moze wiecej dowiem bo ma lepszy sprzet.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Tak jeden pekl na bank i wudaje sie se ieszcze dwa. Oprocz tego sa 3 niepekniete jeden 25 mm drugi 16 i trzeci 18.
Jutro jade do swojej gin to eie moze wiecej dowiem bo ma lepszy sprzet. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:One się zaczna wchłaniać a jak bierzesz lutkę lub dupka to nie ma ryzyka torbieli
Nie wiem czemu ale jakos mam wrażenie ze nic ztego. Dzis bolalomnie podbrzusze jak na okres chyba od dzwigania syna bo ciagle chcena rece przez tawirusowkeNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny