Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dostałam od mojego gina artykuł naukowy, który mówi, że nie powinno się odtsawić metforminy w ciazy i tak też ja zrobię. Będę brać dalej.
Staraczka najważniejsze, że pękło jedno jajco, reszta się wchłonie. Będzie dobrze!
WhyMe Ty wieeeesz:*:*:*
Oooo Aga dziękuję za info o kąpieli! Zaraz wezmę ja kocham gorace kąpiele.WhyMe lubi tę wiadomość
-
dobuska super wieści! Trzymam kciuki!
Susanna APTT i czas protrombinowy powinno wystarczyć żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.
WhyMy widzisz mówiłam, że będzie wszystko dobrze! Rośnijcie zdrowo.dobuska, WhyMe lubią tę wiadomość
-
ula87 wrote:Leki mogly wplynac na okres, ja zaczelam 2 cykl , ale ze uzywam tamponow ciezko mi powiedziec jak z sama konsystencja miesiaczki. Jesli nie masz skrzepow to nie ma co sie martwic, a endometrium to wlasnie takie nitki sluzu
Ja też używam tamponów, ale nawet na nich widać skrzepy i to takie duże. Z czego to się może brać?65cs, 30 lat -
nick nieaktualny
-
gratuluje wszystkim zaciążonym, tule te z @, w wolnej chwili was nadrobie, egzamin za egzaminem i obrona na nic czasu nie mam.
Dziś mam dobry humor bo moja tempka oszalała i wyniosła nieosiąglane 37,00! pewnie po to by jutro spaść z hukiem ale jeden dzień nadzieji bezcenny:)
a wiecie że dziś dzień sexu !? -
WhyMe wrote:Melduje 4mm fasolkę z bijącym serduchem!
Dziękuje Wam za wsparcie
Super wiadomość!!! Rośnijcie zdrowo
Wszystkim życzę miłego dnia i będę zaglądać z nadzieją na kolejne dobre wieścidobuska, WhyMe, evve lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
srebrzysta wrote:Dziś mam dobry humor bo moja tempka oszalała i wyniosła nieosiąglane 37,00! pewnie po to by jutro spaść z hukiem ale jeden dzień nadzieji bezcenny:)
a wiecie że dziś dzień sexu !?
Myśl pozytywnie!!! A może akurat temperatura się utrzyma? Wiara cuda czyni, pamiętaj
dobuska lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Witam się.
Dzisiaj obserwuję organizm. Zaczał mnie kłuć jajnik lekko jakby mi ktoś w niego igiełkę wbijał. Wczoraj po serduszkowaniu jak leżałam w nogami w górę to maż zaczął mnie poklepywać i kibicować swoim żołnierzom. Masakra:P Nakręcił się
Srebrzysta piękny znak!! Czekam na dwie krechy!
Ja również wszystkim życzę miłego dnia.
Dzień seksu? oooo:D a tu owulacja:D -
Jestem ciekawa ile bedzie fasolek jeszcze w tym miesiacu.
Powiem wam ze wczoraj dopadlo mnie przerazenie jak juz lezalam w lozku do snu. Zdalam sobie s0rawe ze jesli te 3 pecherzyki ktore pekly sie zaplodnia to moga byc trojaczki ! :o normalnie sie uspokoic niemoglam haha. Ale wezme co Bóg da:)Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Jestem ciekawa ile bedzie fasolek jeszcze w tym miesiacu.
Powiem wam ze wczoraj dopadlo mnie przerazenie jak juz lezalam w lozku do snu. Zdalam sobie s0rawe ze jesli te 3 pecherzyki ktore pekly sie zaplodnia to moga byc trojaczki ! :o normalnie sie uspokoic niemoglam haha. Ale wezme co Bóg da:)
Pewnie, trojaczki potrójne szczęście!staraczka24 lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
kasiulka1082 wrote:To przynajmniej miałby kto pomagać przy trojaczkach A przypuszczam, że jest co robić, więc każda para rąk do pomocy by się przydałaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.