Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Test ciazowy mam zamiar zrobic 30 czerwca jednak robilam wczoraj owulacyjny i jest druga kreska i to wcale nie blada. Przy pierwszej ciazy wlasnie owulacyjny wykryl mi ja wczesniej niz ciazowy wiec sie zastanawiam czy jest cos na rzeczy. Dzisiaj dostalam plamienie, jest 10dpo, jasnoczerwona krew jedynie na papierze. Pozostaje czekac, we wtorek zrobie znowu owulacyjny, jesli krecha bedzie ciemniejsza byc moze sprobuje ciazowym Kciuki za was wszystkie trzymam, marzec piekny miesiac
pilik, Existenz lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Ja od razu wyrzucam bo nawet jeśli coś tam się pojawiłoby po np 20min to już test jest nie ważny.
Existenz, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ac609c06400.jpg
Dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby to po raz trzeci nie byla c.biochemiczna!
Trzymam za was i za siebie nadal mocno kciukipilik, Zgredek 12, Aga26, terka, Existenz, Doti87, SylwiaLu, SusannaDean, Truskaweczka250, meggi90, k91, Mama-Ali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś testowałam znów. Niestety dziś negatyw. To znaczy majaczy tam jakiś cień ale bardzo bladziutki. Wczoraj krecha była widoczna a dziś ledwo ledwo Wczoraj testowałam bobo testem, a dziś alpha med. Małpa wyznaczona na piątek więc jeszcze czekam co będzie. Ale jestem skołowana
Z objawów mam bóle podrzusza. Raz silne jak na @ raz kłucie jajnika jak na owulację. Wczoraj cały dzień miałam nudności, które skończyły się wymiotami. Więc niby się zgadza z wczorajszym testem, ale ten dzisiejszy...
No cóż proszę o dopisanie mnie do testowania na 30 czerwca.
Wczorajszy test:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 09:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz się pokazała ciut wyraźniejsza kreska, ale to jest prawie pół godziny po zrobieniu testu, a na ulotce pisze, że po 10 min test nieważny. Można oszaleć naprawdę! Na betę nie pójdę, bo materiał pobierają w godzinach w których jestem w pracy pozostaje mi czekać...
-
nick nieaktualny