Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Na górze test z czwartku na dole dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b0a33ca0cdd.jpg
Chyba jest nadzieja...Doti87, kaka470, Aga26, pilik, Truskaweczka250, meggi90, SusannaDean, margarettad, Existenz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny u mnie dzisiaj termin @ rano wstałam i zrobiłam test niestety negatywny...więc czekam na @ pobolewa mnie w macicy jak na @ i temp spada tylko dziwi mnie śluz biały i dosyć dużo go mam a zawsze przed @ była susza..
Miałyście tak ?? -
nick nieaktualnyAga26 wrote:Makowa piękna coraz ciemniejsza kreska ! Agnesia przykro mi, ale nie byłabym sobą gdybym nie powiedziała, że nadzieja jeszcze jest
Biorę luteinę wiec plamić nie powinnam, implantacja w 11dpo gdy dziś powinnam dostać @ tez raczej nie wchodzi w grę -
Hej!
Pisałam do gin. Mam zwiększyć dawke euthyroxu do 37,5 mg i duphastonu do 3x2.
W poniedziałek chcę się umówić na wizytę na 3.07 to będzie 5t 5d, więc już powinno być coś widać
Agniesia jestem ewidentym przykładem, że silne bóle i plamienie oraz spadająca temperatura jeszcze nic nie przesądza. Byłam w 100% pewna, że z tego cyklu nic nie będzie a tu proszę
-
Whyme o rany faktycznie wykres nieźle cie mowic brzydko zrobil w konia
Pięknie są takie niespodzianki
Ja w 5tOd widzialam 6mm pecherzyk ciążowy z echem zarodka chodz do dziś nie jestem pewna co to echo oznaczalo hehe
Trzymam mocno kciuki daj znac po wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej!
Pisałam do gin. Mam zwiększyć dawke euthyroxu do 37,5 mg i duphastonu do 3x2.
W poniedziałek chcę się umówić na wizytę na 3.07 to będzie 5t 5d, więc już powinno być coś widać
Agniesia jestem ewidentym przykładem, że silne bóle i plamienie oraz spadająca temperatura jeszcze nic nie przesądza. Byłam w 100% pewna, że z tego cyklu nic nie będzie a tu proszę
Przykro mi z powodu Meginki... -
Witam, zapisuje się na czerwcowe testowanie. Testuję jutro i pojutrze, bo nie wiem dokładnie czy 12 czy 13.06 miałam owulację. Monitor miałam 14 i ciałko żółte było.
Piszę też z zapytaniem. Otóż staram się 4 lata. od jakiegoś roku zaobserwowałam plamienia od owu do miesiączki. Brązowe, bądź krwiste. W tym cyklu po owulacji dostałam luteinę 2x1. Nie plamię już codziennie, jednak przy podcieraniu i wydalaniu zauważam jasnoróżowy śluz. Czy któraś tak może miała? o bólu jajnika nie wspomnę i bólu krzyża, ale te plamienia nie dają mi spokoju... skoro uzupełniłam progesteron, powinno go nie być? -
Makowa - Ja mierzyłam temperaturę tylko po to by zobaczyć czy luteina działa, bo przed luteiną była marna tylko 36,6. Po pierwszej tabletce 37, więc progesteron został uzupełniony i w sumie juz się tak nie martwiłam. biorę od 10 dni, jutro mam mieć miesiączkę i dzisiaj mam 36,7 ... Boje się, że ciałko żółte przestaje wytwarzać progesteron, luteina nic nie pomoże a ciąży albo nie ma, albo nie będzie. Zobaczymy, ale napisałaś, że Ty miałaś spadającą temp, więc narazie nadzieja mi wróciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 17:42