Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz wrote:Dlaczego ja nie wyrzuciła testu po 5 min do kosza. Teraz się katuje cieniami
Ja od razu wyrzucam bo nawet jeśli coś tam się pojawiłoby po np 20min to już test jest nie ważny.Existenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna katar mnie jeszcze męczy, ale i tak już jest dziś lepiej. Senna jestem, cycki bolą i czuję rozpieranie w podbrzuszu. Przy cb nigdy tak nie ciągło, więc to chyba kolejny objaw który potwierdza, że tym razem może będzie dobrze. Plamienie praktycznie zanikło. Jutro idę zbadać proga, bo gin kazała.
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna katar mnie jeszcze męczy, ale i tak już jest dziś lepiej. Senna jestem, cycki bolą i czuję rozpieranie w podbrzuszu. Przy cb nigdy tak nie ciągło, więc to chyba kolejny objaw który potwierdza, że tym razem może będzie dobrze. Plamienie praktycznie zanikło. Jutro idę zbadać proga, bo gin kazała.
Wszystko będzie dobrze, tak czuję
-
Ja proszę o dopisanie do testowania na 26.06. Dziś z głupoty zrobiłam test i wyszedł mi dość ciemny cień! Ale niedowierzam bo to był tak dziwny cykl ze w zyciu bym nie pomyślała że coś z tego będzie. Nigdy nie miałam takich skoków tempki. Tydzień temu po powrocie z pracy mnie zemdlilo i wymiotowalam, zrobiłam test i nic. A dziś coś mnie podkusilo i mocny cień. Jutro powtarzam testowanie
-
Makowa_Panna wrote:Kochane pòki nie anadejdzie krwawienie @ nie wpisuje.
Existenz pojawił się cień? U Ciebie jeszcze jest czas na pojawienie się II. Powtòrz test za 2 dni.
Właśnie 10lat temu też miałam cień po kilku godzinach dopiero. Beta rosła a nawet pamiątki z testu nie mogłam wysikac aż odpuscilam po 2 tyg. Z kolei teraz błądzić wyszedł po pół godzinie i teraz po kilkunastu prawie znikł,został cien.
Jak się chce bardzo małego berbcia zwłaszcza ze dla partnera będzie pierwsze to ciężko wytrzymać do dnia okresu.
Jak psychopatka cały dzień z testem w kieszeni. I te objawy inne niż zwykle dobijaja.
Miałam wziąć się za tonę prasowania z całego tygodnia ale weny brak... za to na Polsacie fajna polska komedia "atrakcyjny pozna pania"10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny