Testowanie - Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz wrote:Dlaczego ja nie wyrzuciła testu po 5 min do kosza. Teraz się katuje cieniami
Ja od razu wyrzucam bo nawet jeśli coś tam się pojawiłoby po np 20min to już test jest nie ważny.Existenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna katar mnie jeszcze męczy, ale i tak już jest dziś lepiej. Senna jestem, cycki bolą i czuję rozpieranie w podbrzuszu. Przy cb nigdy tak nie ciągło, więc to chyba kolejny objaw który potwierdza, że tym razem może będzie dobrze. Plamienie praktycznie zanikło. Jutro idę zbadać proga, bo gin kazała.
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna katar mnie jeszcze męczy, ale i tak już jest dziś lepiej. Senna jestem, cycki bolą i czuję rozpieranie w podbrzuszu. Przy cb nigdy tak nie ciągło, więc to chyba kolejny objaw który potwierdza, że tym razem może będzie dobrze. Plamienie praktycznie zanikło. Jutro idę zbadać proga, bo gin kazała.
-
Ja proszę o dopisanie do testowania na 26.06. Dziś z głupoty zrobiłam test i wyszedł mi dość ciemny cień! Ale niedowierzam bo to był tak dziwny cykl ze w zyciu bym nie pomyślała że coś z tego będzie. Nigdy nie miałam takich skoków tempki. Tydzień temu po powrocie z pracy mnie zemdlilo i wymiotowalam, zrobiłam test i nic. A dziś coś mnie podkusilo i mocny cień. Jutro powtarzam testowanie
-
Makowa_Panna wrote:Kochane pòki nie anadejdzie krwawienie @ nie wpisuje.
Existenz pojawił się cień? U Ciebie jeszcze jest czas na pojawienie się II. Powtòrz test za 2 dni.
Właśnie 10lat temu też miałam cień po kilku godzinach dopiero. Beta rosła a nawet pamiątki z testu nie mogłam wysikac aż odpuscilam po 2 tyg. Z kolei teraz błądzić wyszedł po pół godzinie i teraz po kilkunastu prawie znikł,został cien.
Jak się chce bardzo małego berbcia zwłaszcza ze dla partnera będzie pierwsze to ciężko wytrzymać do dnia okresu.
Jak psychopatka cały dzień z testem w kieszeni. I te objawy inne niż zwykle dobijaja.
Miałam wziąć się za tonę prasowania z całego tygodnia ale weny brak... za to na Polsacie fajna polska komedia "atrakcyjny pozna pania"10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny