Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam wyniki mutcji trimbocoś tam i jest nieprawidłowość w takim zakresie : mthfr 677c-t układ heterozygotyczny - nieprawidłowy oraz pai-1 4g układ homozygotyczny nieprawidłowy. Reszta prawidłowe. Poza tym mam znowu wyzsze tsh bo 2,7 a było juz 1,5 i mam takie o to skoki. biore od lutego euthyroc 25. Oraz prolaktyna w utym była 17 a terz z lipca 29. Nie brałam nigdy bromka. Tylko dupka na krwawienia przez 3 cykle ale ostatni cykl odstawiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 15:20
-
edwarda20 wrote:Chciałabym się poradzić, ponieważ to mój 1 cykl starań, kontroluję i zapisuję wszystko skrupulatnie. Jestem w 12 dpo. Temperatura, śluz i objawy wskazywałyby na ciążę. Szczególnie objawy, zupełnie inne niż zwykle samopoczucie, dolegliwości żołądkowo-jelitowe, zmęczenie, smutek, nagle zaczęłam czuć zapachy itp. Nigdy wcześniej się tak nie czułam. Zrobiłam dziś test (najczulszy) i wyszedł negatywny. Za wcześnie czy to moje urojenia? Nie to, żebym myślała że w 1 cyklu się uda, ale objawy mam naprawdę dziwne...
jeszcze raz bym zatestowała,12dpo może wyjść już ale nie musi. trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
optymistkaaa wrote:Edwarda - pochwal się wykresem
https://ovufriend.pl/graph/ad1aa87fc705bcde2d23c79ab88b092e
-
dziewczyny czy któraś z Was zna odpowiedz na moje pytanie dotyczące tych mutacji ? przepraszam, ze męczę . Jestem bardzo zdenerwowana.
"dziewczyny mam wyniki mutcji trimbocoś tam i jest nieprawidłowość w takim zakresie : mthfr 677c-t układ heterozygotyczny - nieprawidłowy oraz pai-1 4g układ homozygotyczny nieprawidłowy. Reszta prawidłowe. Poza tym mam znowu wyzsze tsh bo 2,7 a było juz 1,5 i mam takie o to skoki. biore od lutego euthyroc 25. Oraz prolaktyna w utym była 17 a terz z lipca 29. Nie brałam nigdy bromka. Tylko dupka na krwawienia przez 3 cykle ale ostatni cykl odstawiłam.
Czy któraś z Was wie co oznaczaja te mutacje? " -
nick nieaktualnySarrrra wrote:dziewczyny czy któraś z Was zna odpowiedz na moje pytanie dotyczące tych mutacji ? przepraszam, ze męczę . Jestem bardzo zdenerwowana.
"dziewczyny mam wyniki mutcji trimbocoś tam i jest nieprawidłowość w takim zakresie : mthfr 677c-t układ heterozygotyczny - nieprawidłowy oraz pai-1 4g układ homozygotyczny nieprawidłowy. Reszta prawidłowe. Poza tym mam znowu wyzsze tsh bo 2,7 a było juz 1,5 i mam takie o to skoki. biore od lutego euthyroc 25. Oraz prolaktyna w utym była 17 a terz z lipca 29. Nie brałam nigdy bromka. Tylko dupka na krwawienia przez 3 cykle ale ostatni cykl odstawiłam.
Czy któraś z Was wie co oznaczaja te mutacje? "
nie pomoge nie znam sie -
Sarrrra wrote:dziewczyny czy któraś z Was zna odpowiedz na moje pytanie dotyczące tych mutacji ? przepraszam, ze męczę . Jestem bardzo zdenerwowana.
Czy któraś z Was wie co oznaczaja te mutacje? " -
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:
wyglada ladnie. idz jutro na bete bedziesz wszystko wiedziec