Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Optymistka ciazowe :)ten test jest z dzis z aparatu wczesniej wrzucalam z soboty kilkanascie stron wczesniej ...
Sama nic nie wezme bo nic nie mam nigdy nie bralam zadnych proszkow
Poczekam albo @ przyjdzie i bedzie to moja wyobraznia bardziej albo doczekam piatku u ginekologa i zobaczymy co powie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 13:34
-
w każdym bądż razie trzymam kciukasy aby to była krecha
Po zdjęciach nie widać zbyt dobrze, ale wiem jak sama kiedyś miałam. Na teście bladzioch jak nic a na fotce ledwo widoczny ,,zaciek''. Obecnie Bladzioch ma półtora roku i broi ile wlezieMamaNl, Rene, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moje drogie,
polećcie mi jakieś konkretne fajne testy owulkowe. Zamawiałam na allegro i słabe są... (niestety w moim przypadku się nie sprawdzają). Zamówiłam w aptece i... doszły mi te same tyle, że w opakowaniu kartonowym..... ;/
Poszukuję takich, gdzie jest w miarę dużo za przystępną cenę. Co polecacie? -
optymistkaaa wrote:Dziewczyny moje drogie,
polećcie mi jakieś konkretne fajne testy owulkowe. Zamawiałam na allegro i słabe są... (niestety w moim przypadku się nie sprawdzają). Zamówiłam w aptece i... doszły mi te same tyle, że w opakowaniu kartonowym..... ;/
Poszukuję takich, gdzie jest w miarę dużo za przystępną cenę. Co polecacie?optymistkaaa lubi tę wiadomość
-
MamaNl wrote:Rene my to na bank u Ciebie zobaczymy tu wszystko jest mozliwe heheh ale biore obie opcje pod uwage Takze na spokojnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:Optymistka ja kupowalam testy owu facelle w rossmanie i w sumie u mnie sie pokrywaly jednak ja nigdy nie mialam zbytniego problemu z owulacjami
optymistkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym się poradzić, ponieważ to mój 1 cykl starań, kontroluję i zapisuję wszystko skrupulatnie. Jestem w 12 dpo. Temperatura, śluz i objawy wskazywałyby na ciążę. Szczególnie objawy, zupełnie inne niż zwykle samopoczucie, dolegliwości żołądkowo-jelitowe, zmęczenie, smutek, nagle zaczęłam czuć zapachy itp. Nigdy wcześniej się tak nie czułam. Zrobiłam dziś test (najczulszy) i wyszedł negatywny. Za wcześnie czy to moje urojenia? Nie to, żebym myślała że w 1 cyklu się uda, ale objawy mam naprawdę dziwne...