Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:
Sarrrra co do twojego pytanka dotyczącego wyniku nie pomogę -
nick nieaktualnyDziewczyny, jako, że jestem tu nowa, musicie mnie trochę nauczyć
dzisiaj jest dziewiąty dzień od owulacji.. dwa dni temu bolał i "ciągnął" mnie jajnik i pachwina przez cały dzień, możliwe że to implantacja? Byłoby to siedem dni od owulacji.
Kiedy powinnam zrobić test ciążowy? Miesiączki mam nie za bardzo regularne, kalendarzyki online pokazują mi najbliższą miesiączkę na ok 16-18 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 18:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję II kreseczek
Tulę z wredną @ :*Rene lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Rene wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceef6171b959.jpg
Zrobią mi betę w punkcie pobrań krwi w przychodni? Nie robiłam nigdy to nie wiem nawet -
Cheresta wrote:Szkoda że to jeszcze nie teraz
pilik, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Akwarela wrote:Dziewczyny, jako, że jestem tu nowa, musicie mnie trochę nauczyć
Owulację miałam 1.07, dzisiaj jest dziewiąty dzień od owulacji.. dwa dni temu bolał i "ciągnął" mnie jajnik i pachwina przez cały dzień, możliwe że to implantacja? Byłoby to siedem dni od owulacji.
Kiedy powinnam zrobić test ciążowy? Miesiączki mam nie za bardzo regularne, kalendarzyki online pokazują mi najbliższą miesiączkę na ok 16-18 lipca -
nick nieaktualnyRene wrote:ja bym zatestowała między 12 a 14 dniem po ovu
Dziękujęw takim razie spróbuję wcześniej niż chciałam, bo myślałam o ok 16-17 dniu, ale Twoja wersja bardziej mi się podoba
życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia!Rene lubi tę wiadomość
-
Akwarela wrote:Dziękuję
w takim razie spróbuję wcześniej niż chciałam, bo myślałam o ok 16-17 dniu, ale Twoja wersja bardziej mi się podoba
życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia! -
nick nieaktualnyRene wrote:Dziewczyny jednak @ przyszła
ogłaszam rozpoczęcie nowego cyklu.Dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie i proszę o jeszcze
Wbijaj na sierpniowy, żeby rozkręcić tam Nasze macice!!!! DO BOJU!!!!!!!!
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, a tym co się nie udało - WALCZYMY i się NIE PODDAMY!!!SusannaDean, Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość