Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
czytałam, że niewielka liczba kobiet jest w stanie zauważyć implantację, a jak ktoś nie ma mocno ukrwionej ściany naczynia krwionośnego to nie zauważy nic. "Implantacja to przede wszystkim lekkie skurcze macicy oraz tzw. plamienie implantacyjne. Proces trwa kilka dni, więc gdy rozpoznamy u siebie tego typu symptomy, należy na jakiś czas zrezygnować ze sportów i aktywności seksualnej" no ok a jak ktoś nie ma żadnych objawów, tzn nie ma plamienia to jak ma wiedzieć, że ma zrezygnować ze współżycia?
Jest to mój 1 cs nigdy wcześniej nie obserwowałam swojego ciała bo i nie miałam takiej potrzeby, ostatnio tylko jak mi się te cykle tak wydłużyły to strasznie trądzik mi wychodził, zasypywał mi całą twarz i oczywiście czekając na upragnioną @ mówiłam sobie "no chyba nie bez powodu mam taki syf na twarzy" teraz póki co twarz jest ok, a okres tuż tuż.
I teraz głupie pytanie co to są właściwie te skurcze macicy, bo co innego moim zdaniem jest orgazm i wtedy są skurcze macicy a co innego takie na okres itd. Wczoraj miałam takie jakby prądy pojedyncze na dole, tak to zakuło, że aż się za kaloryfer musiałam złapać żeby coś ścisnąć to były skurcze? -
SusannaDean wrote:I co wtedy sie stalo w tym cyklu co mialas trz plamienie? Bylo takie samo? Ciazy nie bylo....
U mnie tylko obserwowalam w ciazach i blizej 10-11 dpo z niedomogi progesteronu ale odkad mam dupka to nigdy'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Straciłam ciążę w 6 tyg. Słabe.zagnieżdżenie i przez to brak zarodka.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Piłki u mnie ta sama sytuacja, wczoraj ciemny dziś test owu jaśnieje:p
To jetem jako trzecia z WamiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Honda gratulujęHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Black&White wrote:a dziewczyny które już macie dzieci, zawsze miałyście plamienia i wiedziałyście, że doszło do implantacji?
Ja nigdy nie miałam.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Kazda kobieta inna jest ;*
Wcale nie twierdzę inaczej tylko odpowiedziałam na.pytanie :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
SusannaDean wrote:Czyli tak jak jak ja ale nie mialo to nic wspolnego z plamieniem lecz u mnie mutacje. Hm czyli juz to obserwowalas i teraz znowu czyli tak jak ja.....juz dwa razy mialam mam nadzieje ze teraz jest trzeci bo mialam to 4 dni minelo i nie bylo juz plamien
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w poprzednim cyklu mialam wszystkie objawy, ciągnęło mnie podbrzusze, kulo cos.... i już robiłam sobie nadzieje i dupa.... także teraz się nie nakrecam na cokolwiek
A ja byłam u gina i pęcherzyki pekly wczoraj albo dzisiaj. Staramy sie dzisiaj i jutro i ppotem odliczanie....
Dostalan luteine pod język bo mówiłam że okres dostaje w 24dc juz 3 raz i cos dziwnie jest. Mam brać 2 razy dziennie do 25dc. Zobaczymy co dalej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Ja w poprzednim cyklu mialam wszystkie objawy, ciągnęło mnie podbrzusze, kulo cos.... i już robiłam sobie nadzieje i dupa.... także teraz się nie nakrecam na cokolwiek
A ja byłam u gina i pęcherzyki pekly wczoraj albo dzisiaj. Staramy sie dzisiaj i jutro i ppotem odliczanie....
Dostalan luteine pod język bo mówiłam że okres dostaje w 24dc juz 3 raz i cos dziwnie jest. Mam brać 2 razy dziennie do 25dc. Zobaczymy co dalej... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!!!
Melduje że @ właśnie dziś mnie odwiedziłaPoczątek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.