Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba był ghdzieś tu temat: to jest moja 5 ciąża i nigdy wcześniej nie miałam plamień implantacyjnych a w tej ciązy było. Lekkie plamienie, a raczej zabarwiony na różowo śluz wieczorem. Raz, ale było. Dwa dni przed terminem @ brzuch dawał znaki jakby miała przyleśc wredota ale cisza, no i dwie kreski
Głowa do góry!!
Sus- mierzysz temp? Jak dzisiaj?
Jutro czekam rano na dwie kreski od Ciebie!!KateHawke, Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Aendzi wrote:Hej, ja nadal z córką w szpitalu. Kazała kupić mężowi testy i jednak jutro też zatestuje bo moje cykle nieregularne wiec nie musi być to koniecznie niedziela. Wole wiedzieć jak coś czy przestać jeść zupki chińskie
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie:-)
już czuję że jutro będzie wielki baby boom:-)Akwarela, jagodowa91, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No stresy są, ale może znowu jakoś minie....
a na wahania hormonów nic juz się nie poradzi,pomyśl że to dopiero początek bo ciąża potrafi nieźle namieszać w ciele i duszy:-)
także życzę ci ciążowego zamieszania:-)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:oby!!! dzisiaj wyszedł negatywny, ale tłumaczę sobie, że to ten z allegro, że to za wcześnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:nie będę pisała żebyś wyluzowała bo tak się nie da,wiec napiszę żebyś wyrzucała z siebie każdą emocję,każdą myśl my tu będziemy Cie wspierać i może chociaż trochę będzie Ci lżej:-)
a na wahania hormonów nic juz się nie poradzi,pomyśl że to dopiero początek bo ciąża potrafi nieźle namieszać w ciele i duszy:-)
także życzę ci ciążowego zamieszania:-)
Zgredek a w którym dpo miałaś to plamienie? -
Akwarela wrote:Kochane, powiedzcie mi jakie dawki kwasu foliowego bierzecie? mam dwa różne, jeden ma 0,4 mg a drugi 5 mg, różnica jest spora... jakie dawki powinno się brać? przed ciążą, w ewentualnej ciąży?
-
SusannaDean wrote:No to postaram się tu marudzić i wszystko na bieżąco wyrzucać z siebie...niestety tak jest, że nie ma się pewności co do ciąży do momentu testu...także muszę czekać.... chociaż już mnie skręca.....
Zgredek a w którym dpo miałaś to plamienie? -
nick nieaktualny
-
Su a ty masz 12 dpo? To chyba już powinno na teście coś być? Ja w poniedziałek zatestuje bobo testem bo w galerii więcej zdjęć z wczesnej ciąży było właśnie na nim :p ja dziś usłyszałam że cera mi się poprawiła i teraz pytanie czy jednak okresu nie będzie dlatego twarz ok czy jednak ta zmiana nawyków żywieniowych?
-
nick nieaktualnyRene wrote:na pocieszenie napiszę że w sierpniu to ja będę wam marudzić
Oj Clair ale czemu masz plamienie?? jakie ono jest? Wiesz, w ciąży też się zdarza w terminie @ własnie plamienie dość często
Co do kwasu foliowego ja jem dziennie 0,8 folianu i 0,8 zwykłego a co 3-4 dni jem jeszcze 15 mg co na receptę jest, pierwszy miesiąc jadłam 1 x 15 mg dziennie