Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:asiu a ty robiłaś owu przed ciążowym?
W końcu nie robiłam, zrobiłam ciążowy 8 dpo i pojawił się cień, ale po czasie, więc mu nie ufałam, na powtórzonym 10 dpo już widać było dobrze Nie wiem czy moja owulacja była dobrze wyznaczona (chociaż był skok i testy owu też pasują), bo plamienie było 4dpo.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
KateHawke wrote:Aaa zapomniałam napisać. Propos tych bocianów o których ostatnio gadałyście : Codziennie mijam gniazdo boćków w drodze do pracy. Ale ostatnio Pan/Pani Bociek patrzył na mnie! Normalnie cały dzień buźka mi się śmiała na wspomnienie tego. Taka mała rzecz a cieszy
SusannaDean wrote:bidula
Mnie już nie, te bóle brzucha czy jajnika wczoraj dopiero pod wieczór...wszystko na wieczór i noc hehe'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyasia-bez wrote:W końcu nie robiłam, zrobiłam ciążowy 8 dpo i pojawił się cień, ale po czasie, więc mu nie ufałam, na powtórzonym 10 dpo już widać było dobrze Nie wiem czy moja owulacja była dobrze wyznaczona (chociaż był skok i testy owu też pasują), bo plamienie było 4dpo.
A plamienie jak wyglądało? Ja też miałam 6 dpo , teraz mam 12 dpo i czekam jeszcze z testem -
asia-bez wrote:W końcu nie robiłam, zrobiłam ciążowy 8 dpo i pojawił się cień, ale po czasie, więc mu nie ufałam, na powtórzonym 10 dpo już widać było dobrze Nie wiem czy moja owulacja była dobrze wyznaczona (chociaż był skok i testy owu też pasują), bo plamienie było 4dpo.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Musiało być źle wyznaczone o te 2 dni, wtedy by pasowało, 6 dpo plamienie test 10 i 12 dpo
A plamienie jak wyglądało? Ja też miałam 6 dpo , teraz mam 12 dpo i czekam jeszcze z testem
Właściwie nie byłam pewna czy to TO plamienie, bo miałam też akurat wtedy infekcję, na wkładce miałam różowy śluz, potem nic.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
Zgredek jeszcze raz gratuluję, aż sam uśmiech się pojawia, pomimo humoru kiepskiego
Akwarela co do krwi to nie stety nie pomogę
KateHawke trzymam kciuki za betę, bo skoro na zdj widać to może być dobry znak (jeśli niepotrzebnie nakręcam to wybacz, ale ja widzę "coś " drugiego)
Pozdrawiam i życzę Wam pięknego słonecznego dnia jak nie w pogodzie to w humorkach
KateHawke lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jagodowa91 wrote:Mi latają nad domem
Tyle szczęścia nad głową
Clair to znak jakiś (albo powiedz babci żeby się pilnowała bo bociek na nią poluje z zawiniątkiem )
Su, tu zdjęcie z Zarzecza - całe stado było wtedy, ponad 10 boćków
https://zapodaj.net/c904fe36e3ae4.jpg.htmlJedna_z_Wielu, jagodowa91, SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość