Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Su ja sama nie wiem jak pracuję po urlopie do testowania jeszcze tydzień, chyba że beta wcześniej, bo nie wytrzymam.
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Tyle szczęścia nad głową
Clair to znak jakiś (albo powiedz babci żeby się pilnowała bo bociek na nią poluje z zawiniątkiem )
Su, tu zdjęcie z Zarzecza - całe stado było wtedy, ponad 10 boćków
https://zapodaj.net/c904fe36e3ae4.jpg.html
Niepokoję się... że nic z tego, za chwilę nadzieja, że może jednak... i tak w kółko -
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Su ja sama nie wiem jak pracuję po urlopie do testowania jeszcze tydzień, chyba że beta wcześniej, bo nie wytrzymam.
-
SusannaDean wrote:No super ty to masz szczęście
Niepokoję się... że nic z tego, za chwilę nadzieja, że może jednak... i tak w kółkoRene lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No super ty to masz szczęście
Niepokoję się... że nic z tego, za chwilę nadzieja, że może jednak... i tak w kółko
Skąd ja to znam... Trzeba uzbroić się w cierpliwość bo inaczej do zwariowania takie czekanie na test. Wczoraj grałam tak długo aż padłam. Przynajmniej nie myślałam o tym. Wieczorkiem tylko raz zaglądnęłam co tam u Was -
SusannaDean wrote:No właśnie a ja dziś 12 dpo już bym poszła boże... tylko smutno w pracy wynik otwierać negatywny...będzie mi smutno i nie będę się mogła skupić na pracy
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Susanna już jutro sobota! Pomyśl to naprawdę nie długo.
Akwarela...hm nie miałam takiego czegoś to nie wiem...
Teraz mam takie ciągnięcia w pachwinie, @ idzie znając życie trzeba wyluzowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 11:02
-
Akwarela wrote:Kochana pisałam o tym rano, przy współżyciu polała się krew, tak jakby wstęp do @ (u mnie zawsze @ rozpoczyna się takim plamieniem), już nie mam ochoty robić tego jutrzejszego testu...
Akwarela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:Kochana pisałam o tym rano, przy współżyciu polała się krew, tak jakby wstęp do @ (u mnie zawsze @ rozpoczyna się takim plamieniem), już nie mam ochoty robić tego jutrzejszego testu...
Kochana głowa do góry, pamiętaj że może nawet przyjść plamienie pomimo tego, że się udało. Znam kobiety które myślały że maja okres do 4 miesiącaAkwarela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam dziewczyny za wsparcie - już nabrałam Waszej mądrości i nie napalam się jak pochodnia, ale po prostu przyjmuję to co ma być i koniec...
Susanna, też mnie ciągnie ta pachwina od kilku dni. zobaczymy jaki wynik będzie nam dany jutro jak mi nie wyjdzie jutrzejszy test, zrobię kolejny w poniedziałek -
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie - już nabrałam Waszej mądrości i nie napalam się jak pochodnia, ale po prostu przyjmuję to co ma być i koniec...
Susanna, też mnie ciągnie ta pachwina od kilku dni. zobaczymy jaki wynik będzie nam dany jutro jak mi nie wyjdzie jutrzejszy test, zrobię kolejny w poniedziałek