Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Akwarela wrote:Susanna daj koniecznie znać od razu! Jestem na wyjeździe bez Internetu i szukam neta żeby zobaczyć jak u Ciebie, biegam po polu i szukam czekamy na dobre wieści!
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Jaka beta?
pilik, k91, clair lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Napisze wam juz wszystko jak powtorze bo jest mala 3.5 ale trafilam w wczesny etap z tego pospiechu, w obu ciszach tak mialam wiec wiem jak potem rosnie szalenie :* jak teraz sa leki to tego wzrostu nic nie zatrzyma prosze trzymajcie kciuki
Angie38 lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Su, ja też tu w poszukiwaniu zasięgu w głuszy specjalnie żeby sprawdzić co u Ciebie i jeeeeest!! Trzymam kciuki za przyrost )
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Trzymam kciuki bardzo mocno, ale 3,5 to ciąża??? Hmmmm malutko... ale niech rośnie ładnie.
jagodowa91, k91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaprawdę nie potrzeba mi teraz komentarzy o ciąży biochemicznej, mam steryd encorton, od 2 tyg zastrzyki clexane 0,6 ja myślę, ze z takim zestawem z dobrymi kariotypami i bez problemów immunologicznych mam szansę Więc jedyne co proszę trzymajcie kciuki jak ja za was :***
Idzianna, jagodowa91, yvonneSW, optymistkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Suu gratulacje! Rośnijcie przez kolejne 36tygodni! W poniedziałek powtórka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 15:54
-
nick nieaktualny