Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie jest, nie jest. Znam pare ktora nie zabezpieczala sie rok przed slubem, ale w plodne dni troche uwazali. Zaszli w ciaze za pierwszym razem kiedy w ogole juz nie patrzyli kiedy sa plodne a kiedy nie. po prostu kazdy zachodzi innym razem. Jest to zeoznicowane, jedni po 1 drufzy po 6 a niektorzy po ponad roku, mimo ze zdrowi. A co dopiero z nami, ktore borykamy sie z jakimis chorobami itp! To dopiero jestesmy dzielne i wytrwale! I to dopiero szczescie zajsc w ciaze!
Trzeba wiecej pokory, a jak juz zajdziemy to dla nas bedzie cud. I tak jak juz gdzies pisalam, moze tak mam yc ze bedziemy miec to konkretne malenstwo, jak sie urodzi, zrozumiecie dlaczego wczesniej sie nie udawalo, bo czekalo sie na ten konkretny cud* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyMnie w poprzedniej ciąży testy w ogóle nie wychodziły. Ale to chyba "urok" cp.
Dziewczyny chyba najgorsze to te ciśnienie na ciążę. Ja życzę żeby żadnej z Nas to nie naszło, bo to zblokuje.
Odblokowań życzę i dzidziusiów. Na pewno się uda!
Su daj znać, jak beta. Trzymam kciuki!!! -
Su jaki deadline? Nie za duzo pracy w korpo? Po co w zyciu sobie jeszcze robic deadliny i zyc na ASAPie ) wlasnie trzeba wyczekiwac malenstwa cierpliwie, pod presja bedzie tylko ciezej!* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Su jaki deadline? Nie za duzo pracy w korpo? Po co w zyciu sobie jeszcze robic deadliny i zyc na ASAPie ) wlasnie trzeba wyczekiwac malenstwa cierpliwie, pod presja bedzie tylko ciezej!
nie wiem nie chcę tak przecież nic się nie dzieje i mogę poczekac jeśli trzeba
No dam znać jak będzie wynik -
nick nieaktualny
-
hej
Ale produkujecie tych stron, nawet już nie próbuję tego wszystkiego nadrobić. U mnie w tym miesiącu późna owulacja, więc proszę o przeniesienie mnie z testowania 20.07 na 25.07
Trzymam za wszystkie kciuki, ale trochę się wyłączam,żeby nie myśleć o tym wszystkim nieustannie65cs, 30 lat -
Cześć Wam!
Jestem nowa na ovufriend , ale powoli się wdrażam.
W poniedziałek chcę pójść na badanie krwi.
Dopiero zaczynamy starania, obserwuję się od kilku miesięcy. Jestem pozytywnie nastawiona czego i Wam życzę
Dobrego i spokojnego weekendu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 11:59
-
nick nieaktualny
-
Su, zycie jest tak przewrotne, ze wybije twoj deadline powiesz ze koniec ze staraniami i zaraz zajdziewz w ciaze! Ale mam nadzieje ze o 14 juz sie wyjasni wszystko na plus* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Su, zycie jest tak przewrotne, ze wybije twoj deadline powiesz ze koniec ze staraniami i zaraz zajdziewz w ciaze! Ale mam nadzieje ze o 14 juz sie wyjasni wszystko na plus
Po prostu blisko testowania wpadam w pułapkę obłędu a takie testy jak dziś po prpstu mieszająWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 12:26
-
SusannaDean wrote:No nie kiedyś byłam bardziej nakręcona ale dwie straty mnie nauczyły pokory...nie teraz to za miesiąc, dwa, ale będzie. Czekam zobaczymy
Po prostu blisko testowania wpadam w pułapkę obłędu a takie testy jak dziś po prpstu mieszają
ja cie bardzo dobrze rozumiem pomimo ze u mnie to poczatek staran. juz widze ze latwo nie bedzie. my walczymy o 1 bobasa i moze jedynego z racji wieku i "chorob". dziewczyny ktore juz maja dzieci nie zrozumieja
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:ja cie bardzo dobrze rozumiem pomimo ze u mnie to poczatek staran. juz widze ze latwo nie bedzie. my walczymy o 1 bobasa i moze jedynego z racji wieku i "chorob". dziewczyny ktore juz maja dzieci nie zrozumieja
Dziewczyny zaraz idę do pracy do 22, już nastawiłam się na negatyw, żeby w pracy nie było mi przykro bo jakoś muszę tam te 8 h wytrwać -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Może zrozumieją, zależy od człowieka.
Dziewczyny zaraz idę do pracy do 22, już nastawiłam się na negatyw, żeby w pracy nie było mi przykro bo jakoś muszę tam te 8 h wytrwać
Nie myśl tak, a o której wynik?SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny