Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Kupuj żółte nie niebieskie
Rene myslisz? Ja sama nie wiem.... potrzebuję jakis punkt oparcia racjonalny przed betą
Bo serio jest różowa....ino ten zaciek zasrany... po co on tam jest?!? ja się pytam -
nick nieaktualny
-
Ale sie rozpisalyscie! Ile cieni i niewiadomych!
Ja z Bobotestem niebieskim zawsze po czasie mam kreske i ja ignoruje. Wyglada jakby po prostu odbarwila sie ta testowa taki cien., odczytuje wynik tylko we wskazanym czasie, potem kosz bo juz ile razy powtarzalam 5 dni z rzedu testy bo cos widzialam.
Na innych testach nic nie było.
Szkoda nerwow naprawde, szczegilnie Sussana po Twoich przejsciach w zeszlym cyklu z testami, lepiej isc od razu na bete.
Bo teraz sie meczysz
Jeszcze tez nie ma odniesienia w ktorym miejscu powinna byc kontrolna. Podobno jak ona tez jest przesunieta - lepiej powtórzyć test.
Black ja widzę cień, jeżeli pokazał się w czasie wydaje mi się pozytywny, szczególnie, że przed @.
Akwarela - @ sie nie rozkrecila?
Ogolnie kazdej z Was zycze zeby blada kreseczka okazala
Sie ciaza!!! Na maksa!!!
Ale tez zycze spokojniejszych testowan, bo naprawdę wykonczycie sie Kochane! Madra teraz jestem bo testowamie za 2 tyg :p ale wiem pp sobie ze rozsadne podejscie pomaga. Sama kiedys robilam test majac okres, absurd. Maz szybko sprowadzil mnie na ziemie i testowanie nie jest juz takie straszne.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyOda, ta kreska była w czasie 5-10 min od pojawienia się kontrolnej
Czekam na betę, mi nie wyszła żadna kreska na tym teście a robiłam już 2 , najpierw do kontroli po zastrzyku, potem 9/10 dpo no i dziś. Wynik bety ok 14 ale nic tam nie będzie jak mówicie -
Niby nie sprawdzać testów po 5 minutach, Ok moja znajoma tak miała że zrobiła test i nie wyszedł, zapomniała go wyrzucić i wyjechała na wycieczkę a tam po 4 dniach żygała dalej niż widziała, oczywiście była w ciąży, wróciła do domu spojrzała na tamten ten i 2 kreska się zrobiła. Ja na tym bobo widziałam gdzie ona powinna być nie była to biel vizira jak u Chajzera a później ściemniał
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Niby nie sprawdzać testów po 5 minutach, Ok moja znajoma tak miała że zrobiła test i nie wyszedł, zapomniała go wyrzucić i wyjechała na wycieczkę a tam po 4 dniach żygała dalej niż widziała, oczywiście była w ciąży, wróciła do domu spojrzała na tamten ten i 2 kreska się zrobiła. Ja na tym bobo widziałam gdzie ona powinna być nie była to biel vizira jak u Chajzera a później ściemniał
-
dziewczyny po co tak wcześnie robić testy i panikowac później? ja robię test gdy nie dostane okresu w terminie a tak to szkoda, ostatnio nawet nie robiłam jak nie dostałam w terminie wole wyluzować bo szkoda nerwów i kasy, luzik laski...wiem że łatwo się pisze ale mi w październiku rok stuknie (cykli wiecej było bo wcześniej miałam krótkie) i trochę już się odenerwowałam ale stwierdziłam że będzie co ma być bo inaczej zwariuje. teraz zresztą mamy inne problemy więc staram się podchodzić do tego na spokojnie.
Doti87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:dziewczyny po co tak wcześnie robić testy i panikowac później? ja robię test gdy nie dostane okresu w terminie a tak to szkoda, ostatnio nawet nie robiłam jak nie dostałam w terminie wole wyluzować bo szkoda nerwów i kasy, luzik laski...wiem że łatwo się pisze ale mi w październiku rok stuknie (cykli wiecej było bo wcześniej miałam krótkie) i trochę już się odenerwowałam ale stwierdziłam że będzie co ma być bo inaczej zwariuje. teraz zresztą mamy inne problemy więc staram się podchodzić do tego na spokojnie.
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:patrzcie z bliska, jest w miejscu poprawnym po prawej i wylała się bliżej środka druga, a mi cien cienia majaczył od razu ale potem się ta dziwna pokazała i już nie wiedziałam gdzie patrzeć ha ha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98a166df4e32.jpg
śmiech na sali, bobo test
To białe pomiędzy tymi różowymi to kreska testowa. Identycznie test mi kiedyś wylał ze miałam 3 kreski, przy przypatrzenia się mialam prawidłowa kontrolna i pomiędzy różem widać było równe boki czyli kreska testowa -
Ja też tak mówiłam jak podczytywalam forum. Ja Nie mam parcia żeby być w ciąży aż tak mocno ale jestem mega ciekawska i to dlatego ale też denerwują mnie teksty "jak będziesz chciała to nie będziesz mogła" "ja w twoim wieku" "ja to się już nie doczekam od Ciebie prawnukow" ale bym im utarla nosa jakbym zaszła za pierwszym razem chociaż mama mówiła że jak będziemy zachodzić w ciążę przechodzić ją i rodzic tak jak ona to to będzie przyjemność
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:To białe pomiędzy tymi różowymi to kreska testowa. Identycznie test mi kiedyś wylał ze miałam 3 kreski, przy przypatrzenia się mialam prawidłowa kontrolna i pomiędzy różem widać było równe boki czyli kreska testowa
-
SusannaDean wrote:nie dostanę okresu póki nie odstawie luteiny, wiec muszę zrobić test....nie kazdy ma fajnie, niektórzy, jak ja, biorą masę leków jedne trzeba odtsawić inne wziąć po pozytywnym wyniku, także mam pecha, ale zamiast dobijać to lepiej nic nie pisz, poza tym nie panikuję bo dlaczego mam panikować????
i gdzie wy te testy kupujecie że macie wadliwe? -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:no niestety tak jest z lekami, ja biore leki odkad skończyłam 21 lat bo wtedy wyszło mi że mogę miec problem z zajściem w ciąże a jedne już od 17 roku życia biore ale to bez różnicy...tylko piszę że się nakręcacie zrób test wtedy kiedy lekarz ci mówił i tyle, nie miałam nic złego na mysli ale test powinno chyba się zrobić 14 dni po owu i tyle albo pozytyw bedzie albo negatyw tak?
i gdzie wy te testy kupujecie że macie wadliwe?
no dlatego poszłam na bete i będzie pewnik
niestety musze wiedziec jak najwczesniej niz sie kluc niepotrzebnie