Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:A ja w poniedziałek po 15stej wiec się ciesz że dziś
Bo wydaje mi się z jednej strony, że jakby nic nie było to by się nie zabarwiło a z drugiej ta cholerna maziajka trzecia -
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:Całkiem zniknął... myślisz? Jestem już strzępkiem nerwów.. on mial 25. Myślisz ze mogłabym jeszcze zrobić dzisiaj? Nie spie już od 3 godzin, sikalam już 3x dzisiaj
Ja w poprzednim cyklu tak miałam, że się pojawiła jasna kreska a potem zniknęła ciąży niestety nie było
Ja dzisiaj nie testowalam jednak, poczekam do jutra bo dziś rano nie miałam czasu w tym szpitalu. -
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Su będzie dobrze! Ale weź przy następnej ciąży nie kupuj takich trudnych do rozwiązania testów:D
A ja nie wiem co myśleć...oszaleje do 14, jeszcze jakbym miała wolne to się można zwinąć w kłębek a tak to nie.....ahrrr ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Suzanna kochana, czekałyśmy tyle to poczekamy jeszcze na wyniki bety... miałam juz nie robić, ale pod Waszym wpływem właśnie byłam na becie, wyniki dopiero jutro!!!
no to czekamy
mam stres nie wiem co o tym teście myśleć jakby kuźwa nie mógł być bardziej jednoznaczny -
nick nieaktualny
-
Aendzi wrote:Ja w poprzednim cyklu tak miałam, że się pojawiła jasna kreska a potem zniknęła ciąży niestety nie było
Ja dzisiaj nie testowalam jednak, poczekam do jutra bo dziś rano nie miałam czasu w tym szpitalu.
co tam u córki jak się czuję? -
nick nieaktualnyAendzi wrote:Ja też jednak zrobiłam bo jak was czytam to nie wytrzymałam! U mnie wyszło jak u black&white, druga kreska jest cieniem cieniow Ale u mnie dopiero jutro spodziewana @ wiec czekam jeszcze. Jutro znowu zatestuje i tak pewnie aż do @.
Tak strumieniowy, po 4 h od siku ostatniego, bo wstawałam w nocy...także....
Rene normalnie mnie wkurzyli
Jakby ciąża była to nie muszą oddawać mi kasy ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 09:25
-
Aendzi wrote:Dziś pierwsza noc była bez goraczki wiec idziemy w dobrym kierunku i są szanse na wypis po niedzieli
co do testu to jest nadzieja u mnie też taki bladzioch był a potem ładna gruba kreseczka,trzymam kciuki:-) -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:a pokaż test
Tak strumieniowy, po 4 h od siku ostatniego, bo wstawałam w nocy...także....
Rene normalnie mnie wkurzyli
Jakby ciąża była to nie muszą oddawać mi kasy ha ha
coś na rzeczy musi być bo jakaś tam kreseczka się pojawiła i to nie wgłębienie tylko barwny pasek a to że jeszcze trzecia sie pojawiła to pewnie wada testu