Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Całkiem zniknął... myślisz? Jestem już strzępkiem nerwów.. on mial 25. Myślisz ze mogłabym jeszcze zrobić dzisiaj? Nie spie już od 3 godzin, sikalam już 3x dzisiaj
a moj widziałaś? dziwactwo...mąż widzi ale co nam z tego jak pojawił się kilka min po czasie, moze z 7 min odkąd się pojawiła kontrolna bo też nie chciała wyleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 07:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Suzanna to może też skocz po jakiś normalny test, widziałam właśnie. Czemu jeszcze te testy nam mieszają w głowach, jakbyśmy miały mało problemów...
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna powiem Ci szczerze że nic nie rozumiem z Twojego testu nawet nie wiem gdzie patrzeć od razu przypomniał mi się kawał czy na teście ciążowym są trudne pytania
Ja zrobiłam 2 testy bobo i laboratorium. Bobo ma czułość 25 laboratorium 10 i na laboratorium widzę jakiś cień cienia cieni cieniów na bobo widzę w którym miejscu kreska powinna być.
@ powinnam dostać we wtorek czy pójście dziś na betę ma sens? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Hm, powiem tak nasikałam i się nawet ta kontrolna 5 min nie chciała pojawic potem sie pojawiła a za kolejne kilka (do 10 min) takie coś ale wydaje mi się, że nie jest na swoim miejscu, żałuję , że kupiłam te testy bo nawet nie wiem gdzie druga kreska być powinna... nic wstawiaam fotę śmiejscie się ehhh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f05411aac7.jpg
Ty to masz pecha do tych testów! Ja tam trzy kreski widze. Beta prawde Ci powieSusannaDean lubi tę wiadomość