Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - wspolczuje! Mam nadzieje, ze pierwsze zwatpienie szybko minie, w kocnu @ to 1 dIen nowego cyklu. Tak jak pisalam Akwareli - najlepiej zrobic cos dla siebie, odciac sie, dac sobie pare oddechow, byle nie dac sie zdominowac zalamaniu.
Mysle ze dobrze wiem co czujecie, dlatego nie bede na sile pisac Wam jak jeszcze brdzie super. Ale bedzie zobaczycoe!SusannaDean, Rene, KateHawke lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dziewczyny u mnie beta <1,2 także zaczynam weekend i czekam na @... Tak właśnie wygląda moje wmawianie sobie że jest inaczej.
to spotykamy się w sierpniu i wtedy juz innej opcji nie ma jak 2 kreseczkiKateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:A teraz post specjalnie dedykowany do Magdzi i Optymistki
Dziewczyny bardzo proszę o wyspanie się i jutro z samego rana wstawienie się na forum bo będę potrzebowała pomocy przy wpisywaniu wyników to tabelki lipcowej i fasolkowej;-)
Rene ja caly weekend tylko pod komorką na ovu jestem i to sporadycznie
W poniedziałek jak będe mieć dostęp do kompa to ogarnę zaległości. (Jak tylko przebrnę przez całą konwersację na forum)Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
optymistkaaa wrote:Rene ja caly weekend tylko pod komorką na ovu jestem i to sporadycznie
W poniedziałek jak będe mieć dostęp do kompa to ogarnę zaległości. (Jak tylko przebrnę przez całą konwersację na forum) -
nick nieaktualny
-
Współczuje dziewczyny ... my już w domu... i po urlopie... ale myśli pozytywne, rodzinka twierdzi, że biust wydatniejszy w udanym cyklu też tak było dobrej nocy...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Dobranoc, kciuki za testujące :}
Tulę dziewczyny z @ :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyHm, powiem tak nasikałam i się nawet ta kontrolna 5 min nie chciała pojawic potem sie pojawiła a za kolejne kilka (do 10 min) takie coś ale wydaje mi się, że nie jest na swoim miejscu, żałuję , że kupiłam te testy bo nawet nie wiem gdzie druga kreska być powinna... nic wstawiaam fotę śmiejscie się ehhh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f05411aac7.jpg