Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kremowe plamienie ja mam prawie zawsze w dni niepłodne. Takie mleczne. Więc nie mam pojęcia. Ja to w ogóle czytając was jestem ciagle zielona w tych wszystkich kwestach...* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie rozumiem, czemu moja aplikacja na telefonie zaznaczony test pozytywny owulacyjny oznacza jako owulację w tym dniu, nie powinna dodać min 24 h?
Powinnam tak liczyć, prawda, jeżeli w 14 dc o 17 test pozytywny, to owulacja najwcześniej w 15 dc o 17 najpóźniej 16 dc o 5 rano, tak?
Być może wydawać się to Wam może mega głupim pytaniem, ale chciałabym sobie poprawnie wyznaczyć dzień testowania* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Nie rozumiem, czemu moja aplikacja na telefonie zaznaczony test pozytywny owulacyjny oznacza jako owulację w tym dniu, nie powinna dodać min 24 h?
Powinnam tak liczyć, prawda, jeżeli w 14 dc o 17 test pozytywny, to owulacja najwcześniej w 15 dc o 17 najpóźniej 16 dc o 5 rano, tak?
Być może wydawać się to Wam może mega głupim pytaniem, ale chciałabym sobie poprawnie wyznaczyć dzień testowania -
Oda_33 wrote:Nie rozumiem, czemu moja aplikacja na telefonie zaznaczony test pozytywny owulacyjny oznacza jako owulację w tym dniu, nie powinna dodać min 24 h?
Być może wydawać się to Wam może mega głupim pytaniem, ale chciałabym sobie poprawnie wyznaczyć dzień testowania -
Ja tk jak Asia-ez zaszłam w 1 cyklu picia ziół, poprzednie 3 bezowocne. Mam całe opakowanie nieotwierane, nieruszane- kupiłam 2 bo nie wiedziałam,że są takie wydajne. Gdyby któraś chciała,to piszcie,oddam za darmo. Nie wiem czy pomogły,czy nie-ale jestem w ciąży. Piłam od 1dc, łyżeczka zaparzona szklanką wody tuż przed spaniem. I wierzyłam,że pomogą
-
nick nieaktualnyRene wrote:a powiedzcie mi jak pęknie dojrzały pęcherzyk Graffa to po jakim czasie on się zapada zamieniając w ciałko żółte i wytwarza progesteron?Przeszukałam wszystkie notatki ze studiów i tej informacji nigdzie nie widzę....
Rene lubi tę wiadomość
-
Adelcia a skąd jesteś? Ja chętnie odkupię, bo nawet nie mam konta na allegro żeby zamówić
Mam nadzieję, że zadnej z Was już się nie przydadzą, bo jutro będą same pozytywne testy! )
Albo mogę komuś ustąpić kto ma @ albo zaraz, bo ja dopiero za 2 tygodnie potrzebuję zacząć pić
Rene - nie mam bladego pojęcia!* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
adelcia wrote:Ja tk jak Asia-ez zaszłam w 1 cyklu picia ziół, poprzednie 3 bezowocne. Mam całe opakowanie nieotwierane, nieruszane- kupiłam 2 bo nie wiedziałam,że są takie wydajne. Gdyby któraś chciała,to piszcie,oddam za darmo. Nie wiem czy pomogły,czy nie-ale jestem w ciąży. Piłam od 1dc, łyżeczka zaparzona szklanką wody tuż przed spaniem. I wierzyłam,że pomogą
-
Rene wrote:a powiedzcie mi jak pęknie dojrzały pęcherzyk Graffa to po jakim czasie on się zapada zamieniając w ciałko żółte i wytwarza progesteron?Przeszukałam wszystkie notatki ze studiów i tej informacji nigdzie nie widzę....
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny