Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Zaczęłam troszkę tabelkę porządkować.
Prośba dziewczyny - jak którąś pominęłam, to proszę dajcie znać.
Idzianna Ty podałaś datę testowania? Bo szczerze, to nie pamiętam.
Też chcę na grilla!!!
Ja to nawet za bardzo koleżanek nie mam, ale wstyd. Ale z facetami ciągle przebywam
ja też nie mam za dużo koleżanek jak się wyprowadziłam to jakoś kontakty się poluzowały ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:Magdzia jak jesteś zalogowana to może uda Ci się zmienić to hiperłącze tak aby po kliknięciu otwierała się pierwsza strona naszego wątku a nie 6 jeśli tak się da
Postaram się coś wykombinować. Haker ze mnie słaby, ale:P
ZROBIŁAM, trzeba było tylko nr strony w linku zmienić i gitWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 20:10
-
Magdzia85F wrote:Masz dość nietypowe imię aż sprawdziłam w google.
Jagodowa wpisana. Pilik również.
Wiem wiem ciagle mnie intryguje agusia_pia czy ma tak na imię czy drugie czy coś :p bo pierwszy raz u kogoś w nicku zobaczyłam i mnie to zastanawia nadal -
nick nieaktualnyRene wrote:a nóż widelec:-)przyznam się szczerze że pierwszy raz mam do czynienia z tworzeniem tabelki
To było jednak proste. No ja nigdy nie robiłam nic w excelu w przeglądarce, ale trudne nie jest.
pilik wrote:Wiem wiem ciagle mnie intryguje agusia_pia czy ma tak na imię czy drugie czy coś :p bo pierwszy raz u kogoś w nicku zobaczyłam i mnie to zastanawia nadal
Pewnie Aga a pią może nazwisko
Doti87 wrote:Ulalala szaleństwo z tabelka ☺
Serce rośnie! Rene widzisz jak fajnie wymyśliłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 20:18
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny