Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Ja jak byłam w ciąży to miałyśmy tu grube ze sie mega zakuplowalismy.teraz na facebooku dalej utrzymujemy znajmosc i czasami na żywo nawet mimo ze kazda pochodzi z innego miasta
Myślę że tu też się ze sobą zżyjemy,każda z nam ma za sobą jakąś historię jedne są smutne inne radosne fajnie że możemy się wymieniać doświadczeniami,pogadać o wszystkim i niczym:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCola87 wrote:Niestety to raczej nie fasolka, a złośliwa @. Przutulanki były raptem trzy i to w dni niepłodne. Zastanawiam sie czy to nie przez to, że zaczęłam brać wisiołka...? No nic oby jutro już była, a termin testowania pewnie trochę się przesunie.
Raczej nie ma znaczenia -
SusannaDean wrote:Na żywo byłoby fajnie
Rene wrote:i super bo my tu prawie jak jedna wielka rodzina:-)
Ewi28 wrote:PuławyMagdzia85F lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczęłam troszkę tabelkę porządkować.
Prośba dziewczyny - jak którąś pominęłam, to proszę dajcie znać.
Idzianna Ty podałaś datę testowania? Bo szczerze, to nie pamiętam.
Też chcę na grilla!!!
Ja to nawet za bardzo koleżanek nie mam, ale wstyd. Ale z facetami ciągle przebywam -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Zaczęłam troszkę tabelkę porządkować.
Też chcę na grilla!!!
Ja to nawet za bardzo koleżanek nie mam, ale wstyd. Ale z facetami ciągle przebywam
Oj grill -
nick nieaktualnySusanna
To mamy podobne podejście. Parę razy się przejechałam. I w sumie, to po przeprowadzce ze studiów do Warszawy, straciłam kontakt z dwiema dziewczynami, no i ogólnie na dystans jestem.
Powiem szczerze, to to pierwsze forum od 5 lat (na pewnym forum w. należałam do wątku ślubnego, z dziewczynami mam nadal kontak na fejsie:) ) na którym tak dobrze mi się rozmawia z forumowiczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 19:40
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Zaczęłam troszkę tabelkę porządkować.
Też chcę na grilla!!!
Ja to nawet za bardzo koleżanek nie mam, ale wstyd. Ale z facetami ciągle przebywam -
nick nieaktualny