Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy kupować ovitrelle? W ostatnim cyklu same pekły i zaszłam po clo, a teraz też bym chciała, a ten lek 100 kosztuje, lekarz daje na wszelki wypadek... chyba muszę sama zdecydować, ogółem chciałam poczekać do bólu owulacyjnego i wtedy wstrzyknąć zapobiegawczo....
-
Doti87 wrote:Idzianna jak umawiasz sie na monitorin to on wcisnie cie co kilka dni na usg, taka wozyta to dosłownie 5 minut. Szybkie usg pogladowe i tyle
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAendzi wrote:U mnie dopiero 8 dc, czekamy cierpliwie na środeczek cyklu Muszę kupić testy owulacyjne, żeby się upewnić kiedy nadejdzie.
No pomocne są testy owu ale chyba lepiej sprawdzone kupić bo mi nie wychodziły te z allegro a w ciążę zaszłam czyli owu była -
SusannaDean wrote:Też na clo?
No pomocne są testy owu ale chyba lepiej sprawdzone kupić bo mi nie wychodziły te z allegro a w ciążę zaszłam czyli owu była
Nie, ja nic nie biorę oprócz kwasu foliowego i euthyrox na tarczycę U mnie dopiero będzie 2 cykl starań. W zeszłym miesiącu to po obserwacji śluzu zgadywałam kiedy była owu, w tym cyklu mierzę temperaturę i chce jeszcze kupić te testy jakieś w aptece. W zasadzie dopiero zaczynam się w to wszystko zagłębiać, bo do tej pory nie wiedziałam nawet że kobieta może nie mieć owulacji w każdym cyklu! Jak się nie uda to w następnym cyklu pomyślę o monitoringu i tak po mału może się uda w końcu -
nick nieaktualnyCasteams powodzenia!!! My dziś też znowu działamy! Już mnie wzięło, bo w nocy miałam takie sny, że faceci za mną biegają taka sexy jestem ;-)hehe
Byłam dzisiaj u fryzjera, znowu do brązu wróciłam no i krótkie włosy mam. Strasznie od tego rozjaśniania się niszczą!!!SusannaDean, k91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAendzi wrote:Nie, ja nic nie biorę oprócz kwasu foliowego i euthyrox na tarczycę U mnie dopiero będzie 2 cykl starań. W zeszłym miesiącu to po obserwacji śluzu zgadywałam kiedy była owu, w tym cyklu mierzę temperaturę i chce jeszcze kupić te testy jakieś w aptece. W zasadzie dopiero zaczynam się w to wszystko zagłębiać, bo do tej pory nie wiedziałam nawet że kobieta może nie mieć owulacji w każdym cyklu! Jak się nie uda to w następnym cyklu pomyślę o monitoringu i tak po mału może się uda w końcu
Ja też kwas i euthyrox, no i Wit.d -
Ewi28 wrote:To ja niedaleko cb rodziłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 17:34
Idzianna lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Magdzia85F wrote:Casteams powodzenia!!! My dziś też znowu działamy! Już mnie wzięło, bo w nocy miałam takie sny, że faceci za mną biegają taka sexy jestem ;-)hehe
Byłam dzisiaj u fryzjera, znowu do brązu wróciłam no i krótkie włosy mam. Strasznie od tego rozjaśniania się niszczą!!! -
nick nieaktualnyRene wrote:Idzianna i Susanna jeszcze jagodowa jest równo z wami w dniach cyklu:-)
Co do moich suplementów to: metafolin 0,8 (w femibionie 2 tabl), folic acid 15mg, metylowana b12 1000 mcg, chelatowany magnez b6 ok kapsułek dziennie, acard 75 mg, wit C 600 mg, koenzym q10 50 mg, wit e 100 mg, omega 3
z leków metformax 2x500 , euthyrox 75 potem duphaston 2x1 może luteina 1x1 (zobaczymy)