Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny! Ja z kawką na ławeczce relaks.. córcia na wycieczce, trochę czasu dla siebie Magdzia oby mężowi szybciutko przeszło i nie przeszkodziło nic w staraniach!
Magdzia85F lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Cześć ranne ptaszki! Ja korzystam z przywileju pracy w domu i dziś budzik został wyłączony! Mogę trochę poodsypiać Mój mąż
też pracuje głównie w domu, więc mamy teraz sporo czasu ze sobąjagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Witajcie dziewczyny!
Ja z lekkim bólem gardła w pracy. Ale widzę, że nie tylko mi coś dolega. Jakaś epidemia chyba ;P
Pochwalę się - wczoraj byłam na jodze 1.5 godziny rozciągania, naciągania. Nie było łatwo ale dałam radę. Radość przeogromna
Jak Wasz dzień??
Dużo radości Wam wszystkim!Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ooo! Joga-wyciszajaca sprawa? wygimnastykowała się koleżanka dzień u mnie zapowiada się pięknie, pogoda się poprawiła, słonko muska po skórze jak narazie chillout.. na dziś prawie zero obowiązków'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jeju ale Was tutaj dużo ćwiczących! Jak się czyta to zaczynają sie moje wyrzuty sumienia, a to zawsze jakaś motywacja, żeby się ruszyć!
Ja też mam dzisiaj dzień swobodniejszy, ale niestety lenistwo zupełne odpada muszę jakaś kreację na sobotę wymyślić! Na szczęście tyle tych wesel, że na sukienki nie narzekamMagdzia85F lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
casteams wrote:Bylam w odwiedzinach u kolezanki w szpitalu. 2 tyg temu urodzila synka, niestety 1,5mca przed terminem ale synek zdrow jak ryba i zaczyna juz sam ciagnac cyca a tak to jest karmiony przez sonde.
Opisze Wam jak wyglafa pokoj: kazda kobieta ma osobny pokoj. W pokoju jest prywatna lazianka z prysznicem, telewizor lcd, komputer, zlew, przewijak dla dziecka, wanienka, waga, lozko dla goscia, fotel, no i lozko dla kobiety j lozeczko dla dziecka. Jedzenie podawane 3x dziennie i mozna sobie z menu wybrac co sie chce Jesc
To wszystko za free ale my tu placimy obowiazkowe ubezp zdrowotne i to wszystko jest wliczone
A pokoj ma ze 25m2 w oknach firany i zaslony, klimatyzacja.
Historia kolezanki: stosowala antykoncepcje i odstawila. Nie miala okresu od sierpnia. Mowila ze lekarz stwierdzil PCOS i ze nie na owu i ze w ogole juz nie bedzie miala dzieci. Miesiac pozniej byla w ciazy! Takze glowa do gory zaliczyla wpadke ale kto by sie tym przejmowal
Ale niestety komuś to nie pasowało i oddział zamknęli i został nam tylko jeden gdzie sale są małe wieloosobowe porodówka jedna wspólna i ogólnie bez luksusów:-( -
nick nieaktualny