Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Podobno najlepiej co 2 dni, żeby naładować magazynki.
Ale pięknie chudniecie dziewczyny! Gratuluję silnej woli!
Ja muszę niestety zmotywować się do ruchu, żeby osiągnąć cel , a wy tylko dieta, czy ćwiczycie?
Dziękuję. Tak myślałam:-)
Tylko dieta i za dużo w pracy. A nie ćwiczę, bo leńWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 20:16
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Wpadam znowu na chwilę. I mam pytanie.
Przy owu przytulanka macie codziennie? Czy jak?
Bo nie wiem czy męczyć męża? Czy odpuścić i jutro Go dorwać???
Wybaczcie to z serii tych głupich pytań.
Susanna gratulacje w związku ze zrzuceniem ponad 7 kg! Na pewno o wiele lepiej się czujesz:-)
Mnie od początku diety czyli 15 mają spadło 4,5 kg
Dziękuje, u Ciebie też dużo -
SusannaDean wrote:Można codziennie
Dziękuje, u Ciebie też dużo
Kurde a mi gin mówiła, że co 2-3 dni, bo plemnik i tak tyle spokojnie poczeka, a szkoda psuć jakość nasienia. Ale ja to myślałam, żeby codziennie przez cały cykl, więc może jak tylko w trakcie owulacji to można codziennie* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Kurde a mi gin mówiła, że co 2-3 dni, bo plemnik i tak tyle spokojnie poczeka, a szkoda psuć jakość nasienia. Ale ja to myślałam, żeby codziennie przez cały cykl, więc może jak tylko w trakcie owulacji to można codziennie
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Super artykuł, opinia o tym, ze to naturalny clomid jest zasłużona, wywołuje owulację, ale jak to robi nie wiadomo
Ja zrozumiałam, że właśnie nie ma takich właściwości raczej, ale że to kontrowersyjna sprawa.
Jakiś czas temu dostałam pytanie “Czy Dong Quai to naturalny clomid?”. Nigdy nie spotkałam się w literaturze z takim porównaniem, gdyż właściwości Donga są zupełnie inne. Jego wpływ polega na “ukrwieniu” macicy i “odżywieniu”
Ja nigdy o tym nie słyszałam, ale zapytam mojego gin jak tak polecasz Susanna* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Ja zrozumiałam, że właśnie nie ma takich właściwości raczej, ale że to kontrowersyjna sprawa.
Jakiś czas temu dostałam pytanie “Czy Dong Quai to naturalny clomid?”. Nigdy nie spotkałam się w literaturze z takim porównaniem, gdyż właściwości Donga są zupełnie inne. Jego wpływ polega na “ukrwieniu” macicy i “odżywieniu”
Ja nigdy o tym nie słyszałam, ale zapytam mojego gin jak tak polecasz Susanna
gin powie to co mój, on się na ziołach nie zna, ale można wspomgać, tylko nie przy acardzie ! -
Wiecie co, tak zachwalanie tego donga że chyba kupię! Skoro nie może zaszkodzić w zasadzie to czemu nie spróbować? a widziałam w aptece internetowej w której jutro planuje zakupy nie drogo
A dlaczego nie przy acardzie? Ja na acardzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 20:41
-
nick nieaktualnypilik wrote:Wiecie co, tak zachwalanie tego donga że chyba kupię! Skoro nie może zaszkodzić w zasadzie to czemu nie spróbować? a widziałam w aptece internetowej w której jutro planuje zakupy nie drogo
A dlaczego nie przy acardzie? Ja na acardzie -
Hej Dziewczyny,
u mnie juz po ovu. Ale pewnie znowu nic z tego... Tak sie czasami zastanawiam, czy z tyloma schorzeniami mozna byc w ciazy... A to sa schorzenia, o ktorych wiem. Mam nadzieje, ze nic juz nie wyjdzie, choc kusi mnie by zrobic jeszcze gentyke. Napewno wkrotce je zrobie...
Zycze Wam duzo cierpliwosci na czas oczekiwania25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualnyhttp://www.towsrodku.pl/chce-byc-w-ciazy/clotilbegyt-klomifen-cytrynian-klomifenu-stymulacja-owulacji/
W tym artykule z tej strony Madzia są istotne informacje o dniu podania clo, mój gin ma racje podając mi 1-5 dc, bo wskaźnik ciąż jest 40 około % od tych, które mają podawane 5-9 i tu ok 21% zajść w ciążę !!! -
nick nieaktualnykinga1185 wrote:Hej Dziewczyny,
u mnie juz po ovu. Ale pewnie znowu nic z tego... Tak sie czasami zastanawiam, czy z tyloma schorzeniami mozna byc w ciazy... A to sa schorzenia, o ktorych wiem. Mam nadzieje, ze nic juz nie wyjdzie, choc kusi mnie by zrobic jeszcze gentyke. Napewno wkrotce je zrobie...
Zycze Wam duzo cierpliwosci na czas oczekiwania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam w odwiedzinach u kolezanki w szpitalu. 2 tyg temu urodzila synka, niestety 1,5mca przed terminem ale synek zdrow jak ryba i zaczyna juz sam ciagnac cyca a tak to jest karmiony przez sonde.
Opisze Wam jak wyglafa pokoj: kazda kobieta ma osobny pokoj. W pokoju jest prywatna lazianka z prysznicem, telewizor lcd, komputer, zlew, przewijak dla dziecka, wanienka, waga, lozko dla goscia, fotel, no i lozko dla kobiety j lozeczko dla dziecka. Jedzenie podawane 3x dziennie i mozna sobie z menu wybrac co sie chce Jesc
To wszystko za free ale my tu placimy obowiazkowe ubezp zdrowotne i to wszystko jest wliczone
A pokoj ma ze 25m2 w oknach firany i zaslony, klimatyzacja.
Historia kolezanki: stosowala antykoncepcje i odstawila. Nie miala okresu od sierpnia. Mowila ze lekarz stwierdzil PCOS i ze nie na owu i ze w ogole juz nie bedzie miala dzieci. Miesiac pozniej byla w ciazy! Takze glowa do gory zaliczyla wpadke ale kto by sie tym przejmowal -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jakie masz zalecenia? Co bierzesz?
Biore Euthyrox, Pregnyl, Selen, kwas foliowy, wit.D; kwasy Omega 3, Q10, i progesteron 3 dni po pregnylu przez 10 dni. A do tego jeszcze Naltrexone, ale nie wiem, czy ten lek Wam cos mowi.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka