Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
casteams wrote:My placimy ubezpieczenie 150e mcznie zeby miec takie wygody
Wczoraj zaczal kluc prawy jajnik i podbrzusze. Dzisiaj tylko podbrzusze. Mam 14dc. Dzialamy )PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
casteams wrote:My placimy ubezpieczenie 150e mcznie zeby miec takie wygody
Wczoraj zaczal kluc prawy jajnik i podbrzusze. Dzisiaj tylko podbrzusze. Mam 14dc. Dzialamy )
Ja podobnie moje niecałe 130e a mojego 80e nie dodałas ze w przypadku porodu bez komplikacji po 2 godz wychodzi się do domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Cześć Susanna, jak dzisiaj samopoczucie?
Kurcze u nas budowa bloku i nawalają od 6 rano, ale już powinni niedługo kończyć, teraz robią wylewki więc głośno. Jak zrobią to przynajmniej cisza nastanie i czystko będzie bez płacht wokoło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy jak jestem na clo 3-7 dc, to jest sens iść na monitoring w 9 dc czy lepiej w 12 dc? mam problem ze znalezieniem miejsca, gdzie mnie przyjmą podczas urlopu mojej pani dr... duże miasto, a tu kłopotPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:To chyba w polsce jest lepiej, ze 2-3 dni
Tutaj tak wyglada. 2h i do domu. Mozna rodzic w domu albo szpitalu. Do tego przez kilka dni po porodzie przychodzi Pani w ramach ubezpieczenia i przez 6-8h siedzi w domu i robi wszystko za Ciebie. Sprzata, wstawia pranie, moze zrobic zakupy, wyjsc z psem. Po prostu pomaga -
nick nieaktualnycasteams wrote:Tutaj tak wyglada. 2h i do domu. Mozna rodzic w domu albo szpitalu. Do tego przez kilka dni po porodzie przychodzi Pani w ramach ubezpieczenia i przez 6-8h siedzi w domu i robi wszystko za Ciebie. Sprzata, wstawia pranie, moze zrobic zakupy, wyjsc z psem. Po prostu pomaga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam clo od 3-7dc i na monitoringu już bylan 2 razy i za każdym razem w klinice mi mowili zeby umowic się na 9-10dc nie później. Bo różnie bywa z ovu.. i tak masz w cenie kilka usg to ja bym poszła wcześniej kontrolowac co tam się dzieje chyba ze jestes pewna ze zawsze ovu jest dosc pozno to pewnie po co przychodzic w 9dc
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Ja brałam clo od 3-7dc i na monitoringu już bylan 2 razy i za każdym razem w klinice mi mowili zeby umowic się na 9-10dc nie później. Bo różnie bywa z ovu.. i tak masz w cenie kilka usg to ja bym poszła wcześniej kontrolowac co tam się dzieje chyba ze jestes pewna ze zawsze ovu jest dosc pozno to pewnie po co przychodzic w 9dc
Czytałam wczoraj fajne wnioski badań z podawania clo od 1-5 dc i od 5-9 dc i wskaźnik ciąz w pierwszym przedziale był 40 % a w drugim ok 21% podobno jest to związane z ilością pęcherzyków, których więcej rośnie im szybciej clo podane i z tym, że ednometrium nie zostaje tak 'pożarte' -
nick nieaktualny