Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Obyśmy były tak płodne, jak widac po ilosci naszych wpisow w tym wątku hihi. Nie ogarniam tego ogromu postów
jagodowa91, Idzianna, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Jak najbardziej popieram, dobry pomysł Idzianna obyśmy, abyśmy, niech nam się posypie
Idzianna, SusannaDean, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
wpiszcie mnie na testowanie na 10 lipca. Na dniach powinnam mieć owulację. Chciałam wkleić miniaturę wykresu,ale nie bardzo wiem jak. Co do pracy miałam plan, żeby zajść w 2ga ciąże przed końcem macierzyńskiego,ale nie wyszło. Tak bym sobie przedłużyła wolne. Ogólnie pracę mam dobrą, dobrze płatna, blisko, fajni ludzie, lubię to co robię. Wracam niedługo, z mała zostaje opiekunka. Jeśli jednak zajdę w ciąże, to chyba będę musiała iść na L4 (opiekunka będzie mnie kosztowac ponad 2 tys). A wtedy,po 2gim macierzyńskim raczej szef już nie będzie taki miły. No ale cóż, prace moge znaleźć drugą dobrą, a jak odpuszczę sobie dziecko,to różnie może byc. Zwłaszcza,że chciałabym różnicę max 2,5 roku.
Owocnych starań,pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 23:41
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Za co ? Bo nie ogarniam
Że Jej nie pochwaliłam jako Jej pomysł.
Cześć!!!
Śniadanie i kawa w trakcie:-)
Dziś brzydka pogoda. Szkoda. Ale za to piąteczek!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 06:56
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Witojcie! U mnie też kawka grana i mimo chmur za oknem i tego, że muszę iść do pracy humor mam dziś zaj*bisty! miłego dnia dziewoje!!
Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Hey dziewczyny!
Kurcze... dodajecie tyle postów, że za każdym razem jak wchodzę muszę z 3-4 zakładki nadrobić ;P a zanim dojdę do ostatniej to się okazuje, że już powstają nowe he he
Jak się Wam piątek zapowiada? Ja się meeeega cieszę, że to już piątek i za moment będzie weekend Jutro grill!!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ha ha jak się fajne dziewczyny zbiorą to jest dużo postów, będzie trzeba stworzyc dla nas jakieś wspólne miejsce jak się lipiec skończy Wszystkie z fasolką lub bez będą mile widziane, aby dalej plotkować xD
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Cześć Mogę się dopisać do testowania 12 lipca? Teoretycznie owu aplikacja wylicza mi na 29.06, pierwszy raz mierzę temperaturę, więc zobaczymy czy aplikacja nie kłamie To mój pierwszy cs po poronieniu.https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
-
asia-bez wrote:Cześć Mogę się dopisać do testowania 12 lipca? Teoretycznie owu aplikacja wylicza mi na 29.06, pierwszy raz mierzę temperaturę, więc zobaczymy czy aplikacja nie kłamie To mój pierwszy cs po poronieniu.
powodzenia w starankach:-) -
optymistkaaa wrote:Hey dziewczyny!
Kurcze... dodajecie tyle postów, że za każdym razem jak wchodzę muszę z 3-4 zakładki nadrobić ;P a zanim dojdę do ostatniej to się okazuje, że już powstają nowe he he
Jak się Wam piątek zapowiada? Ja się meeeega cieszę, że to już piątek i za moment będzie weekend Jutro grill!!
Tez tak mam czasem i wiecej kart do nadrobienia
U mnie dzis kawka juz wypita, dzieci pojechaly do szkoly, sloneczko za oknem az chce sie zyc -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:jasne zaraz Cie dopiszę
powodzenia w starankach:-)
Dziękuję Stresuję się okropnie, ostatnio udało się w 1cs, teraz partner bardzo się nakręca na dziecko.. To byłby idealny prezent urodzinowy dla niegohttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
nick nieaktualny