Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanna,
sluchaj siebie i lekarzy. Warto czytac i wiecej wiedziec, ale nie dajmy sie zwariowac. Komus trzeba zaufac. Ja tez mam z tym problem czasami, ale nie mam wyjsciaDoti87, SusannaDean, Idzianna lubią tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:SusannaDean słuchaj lekarzy a nie jakis lasek ktore gdzies cos wyczytaly na kafeterii bo jedna tak mówiła i tak jest...
Ufaj sobie i lekarzowi i nawet chwilę sie nie zastanawiaj!!
:*
Zapytam o ten steryd ale nic mi w immunologii nie wyszło....ale się naczytałam, te dwie w zasadzie biochemiczne ciąże były..nigdy nie było widać zarodka....i boję się, ze clexane tu za wiele nie zmieni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Hej dziewczyny ☺ ale mnie głowa dzisiaj boli no ledwo żyję, mlody poszedl do żłobka a ja leżę i umieram.. no nie wiem czy mnie cos rozkłada czy jak... nawet kawa mi nie smakowała dzisiaj ehhh
A może, a może? Widziałam że testujesz 01.07, więc trzymam kciuki oby to nie była infekcja!
Ja w pierwszej ciąży zamiast @ miałam właśnie 2-3 dniową niby grypę ale to nie była infekcja, podobno często taki objaw występuje.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u doktorka. Spodziewam się owulacji, a on na USG mówi mi że już po, bo widzi płyn po pęknięciu pęcherzyka. Więc pytam go jaki czas temu mogła być ta owulacja, a on że około 2 dni temu. No i takiej mi nadziei narobil, bo ostatnio było tyyyle przytulania z mężem... I chodzę teraz taka rozmarzona, że wracając miałabym 2 stłuczki... Ehhh poczekamy zobaczymy
-
nick nieaktualnyAendzi wrote:A może, a może? Widziałam że testujesz 01.07, więc trzymam kciuki oby to nie była infekcja!
Ja w pierwszej ciąży zamiast @ miałam właśnie 2-3 dniową niby grypę ale to nie była infekcja, podobno często taki objaw występuje.
Dziewczyny jajnik jeden to tak mnie kłuł, że aż się obudziłam... Dziś usg ciekawe jaką hodowlę tam mam, nigdy mnie tak nie kłuło po clo podejrzewam, że jajniki mogły lepiej zareagować, bo jest niższa waga, lepsze hormony - wyniki Nie chcę snuć marzeń o ilości pęcherzyków, ale mam nadzieję Dziś na 16:30 idę się wbić między pacjentki, udało się, nie wiem ile będę czekać ale od razu napiszęIdzianna, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Byłam dziś u doktorka. Spodziewam się owulacji, a on na USG mówi mi że już po, bo widzi płyn po pęknięciu pęcherzyka. Więc pytam go jaki czas temu mogła być ta owulacja, a on że około 2 dni temu. No i takiej mi nadziei narobil, bo ostatnio było tyyyle przytulania z mężem... I chodzę teraz taka rozmarzona, że wracając miałabym 2 stłuczki... Ehhh poczekamy zobaczymy
-
SusannaDean wrote:No to świetnie
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Byłam dziś u doktorka. Spodziewam się owulacji, a on na USG mówi mi że już po, bo widzi płyn po pęknięciu pęcherzyka. Więc pytam go jaki czas temu mogła być ta owulacja, a on że około 2 dni temu. No i takiej mi nadziei narobil, bo ostatnio było tyyyle przytulania z mężem... I chodzę teraz taka rozmarzona, że wracając miałabym 2 stłuczki... Ehhh poczekamy zobaczymy
mocne kciuki!! -
nick nieaktualnyCheresta wrote:No mam nadzieje, bo jeśli nie to dostałam skierowanie do szpitala żeby zbadać drożność jajników. Z hormonami wszystko jest ok, z tarczyca też i jeśli jajniki będą drożne to badamy chłopa, jak to powiedział doktor
-
nick nieaktualny
-
Podoba mi się podejście tego lekarza, mimo że nie chodzę do niego do prywatnego gabinetu tylko na kasę chorych. Jest uprzejmy, rzeczowy, zaangażowany, wszystko ci dokładnie powie, wyjasni, zawsze pyta jak się czuję,wie że choruję na zapalenie stawów i zawsze o to pyta, mało tego zawsze mnie psychicznie dobrze nastawi powie coś w stylu proszę mieć pozytywne nastawienie. Naprawdę to jest mój trzeci lekarz i dopiero on zajął się wszystkim jak należy. Każdej kobiecie bym go poleciła
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Podoba mi się podejście tego lekarza, mimo że nie chodzę do niego do prywatnego gabinetu tylko na kasę chorych. Jest uprzejmy, rzeczowy, zaangażowany, wszystko ci dokładnie powie, wyjasni, zawsze pyta jak się czuję,wie że choruję na zapalenie stawów i zawsze o to pyta, mało tego zawsze mnie psychicznie dobrze nastawi powie coś w stylu proszę mieć pozytywne nastawienie. Naprawdę to jest mój trzeci lekarz i dopiero on zajął się wszystkim jak należy. Każdej kobiecie bym go poleciła
-
SusannaDean wrote:Przy pierwszej ciąży moja 'grypa' zaczęła się ok 7dpo i trwała w najlepsze, według mnie to był pierwszy objaw.
Dziewczyny jajnik jeden to tak mnie kłuł, że aż się obudziłam... Dziś usg ciekawe jaką hodowlę tam mam, nigdy mnie tak nie kłuło po clo podejrzewam, że jajniki mogły lepiej zareagować, bo jest niższa waga, lepsze hormony - wyniki Nie chcę snuć marzeń o ilości pęcherzyków, ale mam nadzieję Dziś na 16:30 idę się wbić między pacjentki, udało się, nie wiem ile będę czekać ale od razu napiszę
To oby to był objawów bo leżę z gorączką i ledwo żyję. Wzięłam paracetamol, witamina c i kuruje się. Ehhh masakra
I dawaj znac co z tymi pęcherzykami, czuję ze beda dobre wiadomości ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 11:51
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:To oby to był objawów bo leżę z gorączką i ledwo żyję. Wzięłam paracetamol, witamina c i kuruje się. Ehhh masakra
I dawaj znac co z tymi pęcherzykami, czuję ze beda dobre wiadomości ☺
Jaaaak kłują dziś....szczególnie prawy.....oooo