TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aife, ja to np. nigdy żadnych plamień nie mam, nie wiem jak u Ciebie?
Ellka, Pati pomaga nie doszukiwanie się i odstawienie termometru mimo, że korci jak cholera. Ale w poprzednich cyklach też niby temp była niezła, az tu nagle bum w dół i @,wiec jaki to sens taki stres sobie fundować? Ellka, a Ty w szczęśliwym cyklu czulas, że coś się święci?10 cs szczęśliwy
-
mamamarysi wrote:Pamiętacie mnie? Ja i moje dziwne historie... Dzisiaj, wieczór, prawie noc. Niby 10/11dpo, owulacja niby 26/27dc... Blada kreska na teście o czułości 10. 36dc. Niezłe jaja... Czas współżycia wg of mega słaby. Hehehe...
-
Hej
Ja wczoraj dzień sprzątania i zakupów Dziś fryzjer I zostały mi dwa dni do ślubu
A jak Wy się czujecie?nodemo, SylwiaLu, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Sońkaa, ja praktycznie od początku cyklu miałam mocne przeczucie, że nie wyjdzie. Potem był gin z tekstem o policystycznym jajniku, co mnie jeszcze bardziej zdołowało. Miałam wątpliwości czy w ogóle będzie owu. Nawet na testowanie nie miałam ochoty, bo po co skoro nic nie wyszło
-
Blue, no to lekka nerwówka pewnie? Co robisz na głowie? ;>
Co do mierzenia, ja się naoglądałam tyle pięknych wykresów zakończonych @, że uznałam iż wykres nic mi nie powie, tylko stresu narobi;) -
Nodemo, kciuki i czekam na super wieści:*
nodemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ela, ja dziś idę podciąć włosy i może jakiś kolor naturalny zrobię. Bo moje włosy są wypłowiałe, farbowałam je może rok temu
Nodemo, kciuki za betę O której wynik? -
Naacia, jak tam?
-
Kreatorka, przykro mi:*
-
nick nieaktualny
-
Naacia, o to zazdroszczę lenistwa
U mnie dzisiaj w porządku. Ale wczoraj miałam wrażenie że mnie przeziębienie zaczyna rozkładać -
Dzień dobry! Nodemo trzymam kciuki za ładną bete
Ja dziś jadę na działkę do rodziców więc może trochę przestanę myśleć o testowaniu. Jutro mam też spotkanie informacyjne o pracy, którą zaczynam w październiku. Tak więc może jakoś zleci czas -
Sanka wrote:Dzień dobry! Nodemo trzymam kciuki za ładną bete
Ja dziś jadę na działkę do rodziców więc może trochę przestanę myśleć o testowaniu. Jutro mam też spotkanie informacyjne o pracy, którą zaczynam w październiku. Tak więc może jakoś zleci czas
Nie wiem co ze sobą zrobić