TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Ja tez na poczatku mialam bole brzucha jak na okres. Martwilo mnie to ale w koncu przeszlo
Bo męczę się już troszkę..
W poniedziałek mam zgłosić się ponownie na USG, lekarz powiedział że żadnych bóli nie można lekceważyć.
-
Moniśka, ja za 2 tygodnie, więc jeszcze więcej czekania;)
To będzie Twoja pierwsza wizyta? -
Sońkaa wrote:Wreszcie Was narobiłam, ale kurcze wiedziałam, że tak będzie, że jak już wrócę do pracy to nie będzie się kiedy w tyłek podrapać
Jestem 8dpo i cierpliwie czekam... Wczoraj badałam progesteron i jest 16,50 ng/ml, może ktoś się orientuje czy to dość przyzwoity wynik, które może potwierdzić, że owu naprawdę była?In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
nick nieaktualnyWitajcie wszystkie
Jestem tu nowa, założyłam konto bo mam mały metlik w głowie...
Zaczęliśmy się z mężem starać o dzidziusia.. Poczytałam trochę o naturalnych wspomagające i zaczęłam pić zioła ojca SROKI nr 3 od tego cyklu.. Nie wiem teraz czy one mi namieszaly czy to zbieg okoliczności ale pierwszy raz nie czułam bólu owulacyjnego.. Więc myślałam że raczej nic w tym cyklu nie wyjdzie ze staran...Dodatkowo teraz spóźnia mi się okres tzn. jest 34dc a ja zwykle cykle mam regularne 28-30 dni w ciągu ostatnich dwóch lat tylko dwa razy miałam dłuższe (38 i 50 dni ale wtedy miałam dużo stresu )... Żeby było jeszcze ciekawiej zrobiłam dwa testy tylko że jeden wieczorem dwa dni temu i wyszedł negatywny zrobiło mi się przykro ale przecież tego się trochę spodziewalam- ale rano jak poszłam do łazienki chciałam go wyrzucić a on już był pozytywny ( nie wiem po jakim czasie pojawiła się ta druga kreska ale na pewno nie w przepisywać 5 min.) Dziś w nocy koło drugiej obudziłam się bo miałam głupi sen poszłam do WC a że miałam jeszcze jeden test chciałam się upewnić że wyjdzie negatywnie- no i wyszedl, męża już nie budziłam ale rano chciałam mu pokazać że tamten test był jakiś wadliwy że teraz już jest potwierdzone że nie tym razem ( mój bardzo się nakręcił tym że na tamtym po czasie były II mimo że mu tłumaczyłam że to nic nie znaczy) ale rano na tym teście też są dwie!!! I to nie jakieś dziwne tylko różowe grube może o połowę słabsze od kontrolnej... Czy to możliwe że zioła tak mi namieszaly... Przestać je pić czy dalej pić a co z tymi wynikami testów robić kolejne? So lekarza teraz i tak nie pójdę bo jesteśmy do 3.09 na wyjeździe... Przepraszam że tak długo...Doradzcie mi proszę kobitki co myslec -
Emilka, witaj masz możliwość zrobić betę?
Co do testu to można spróbować z porannego moczu. I poczekaj po jakim czasie pojawi się druga kreska
Na niektórych ziolka mogą tak szybko podzialac -
Po cichutku już gratuluję
-
moniśka... wrote:mi88 przykro mi. a lekarz ostatnio wykluczyl ciaze pozamaciczna? bo w takim wypadku beta rosnie ale wolno, moze idz jeszcze raz do innego
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi bardzo mało przyrosła? Bardzo mi przykro (
Co do pytania - nie da się przygotować. Jestem po poronieniu i biochemicznej i czuję strach nawet jak się nie staramy. W tym cyklu nie było starań celowych jakoś, wczoraj miałam dziwne jednorazowe plamienie i już jestem przerażona że znowu się "udało", ale wiem, czuje że nawet jeśli to będzie powtórka...
myślę że nawet jak będzie ok, będę się zadręczała stałe dziewczyny już z dzieciaczkami piszą że ten strach leczy tylko zdrowe dziecko...mi88 lubi tę wiadomość
-
Pilik, ja już sobie nie robiłam nadziei, tylko się złoszczę, że trzeba czekać. Z drugiej strony kolejne starania okupione będą strachem, więc nie wiem w sumie, na co to czekanie.
Pierwsza 55 - 15dpo, potem 81, dziś 125. Więc rośnie tak samo, ale za mało.
Pewnie sobie odpuszczę forum na jakiś czas i wrócę do Was, jak się ułoży
Mam tylko nadzieję, że teściowa nie będzie ciągle gadać o dziecku, bo przestanę tam jeździć...
pilik wrote:Mi wszystkie wyniki po 48h? Rośnie troszkę wolniej, ale powyżej 60% przyrost więc ja bym jeszcze zapytała gin i nie traciła nadzieji...
Mi, rzeczywiście, ale skontrolować i tak trzeba co się dzieje. Przykro mi ... chociaż (wiem, nie jest to pocieszenie) u mnie na początku super rosła, potem już nie robiłam a za kilka dni poroniłam, to podobno tak częste, że aż smutno o tym myśleć...
-
Dawno mnie nie było bo byłam na urlopie i akurat wtedy miałam owu potwierdzona monitoringiem. Dziś byłam sprawdzić progesteron i mam 21,1 ng/ml i jest to 22dc przy cyklach 26-28 dniowych . @ spodziewam się 27 sierpnia. Ciekawa jestem czy urlop, odpoczynek itp coś pomogłyKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nodemo wrote:Cześć,
dzisiaj ponownie byłam u ginekologa..po dupka, mam brać 2x1.
Niestety bóle jak na @ nie przechodzą.
Endometrium z 9 urosło do 11 w ciągu niecałych dwóch dni...
Na USG nie widać jeszcze nic, bo za wcześnie..
Lekarz powiedział,że nie ma też ciałka żółtego w jajniku,ale mam się nie przejmować bo nie zawsze go widać.
Miałyście tak?
Test z dzisiaj pozytywny, jutro beta..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18