TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wreszcie Was narobiłam, ale kurcze wiedziałam, że tak będzie, że jak już wrócę do pracy to nie będzie się kiedy w tyłek podrapać
Jestem 8dpo i cierpliwie czekam... Wczoraj badałam progesteron i jest 16,50 ng/ml, może ktoś się orientuje czy to dość przyzwoity wynik, które może potwierdzić, że owu naprawdę była?10 cs szczęśliwy
-
Karo-.ja po cb mialam @ normalnie czyli po 28dniach, kolejny miesiac znów bylam w ciąży.
Kciuki kochana!
Czesc staraczki. Piekna ta wasza lista, tyleee serduszek. Widze, ze to dobry miesiąc. Za wszystkie was trzymam kciuki!! Ja dzis wizytuje.Sońkaa lubi tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
a ja już czuje że dziś lub jutro dostanę @... Brzuch krzyż boli jak na @. Co chwile latam by sprawdzić czy już jest. Raczej już sobie nie wmawiam i czekam na kolejny cykl:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Sońkaa wrote:Wreszcie Was narobiłam, ale kurcze wiedziałam, że tak będzie, że jak już wrócę do pracy to nie będzie się kiedy w tyłek podrapać
Jestem 8dpo i cierpliwie czekam... Wczoraj badałam progesteron i jest 16,50 ng/ml, może ktoś się orientuje czy to dość przyzwoity wynik, które może potwierdzić, że owu naprawdę była?
ja jestem 3dpo i już mnie skręcaSońkaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzień dobry dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mnie coś od wczoraj boli brzuch, nie do końca jak na @, bardziej to takie rozpieranie. I wciąż lekkie mdłości mam. Tak strasznie nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :p dziś mój 29dc ale wydaje mi się, choć może oczywiście się mylę, że owulkę miałam dopiero 15/16 sierpnia (nie mierzę temperatury, po śluzie tak wnioskuję).
Zastanawiam się czy nie zatestować, co o tym myślicie? Czy jeśli owulacja rzeczywiście była dopiero tydzień temu to możliwe że objawy mam tak szybko? Dodam jesxcze że w pierwszej ciąży praktycznie nie miałam mdłości i w ogóle żadnych objawów więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne
Miłego dnia! -
Sanka wrote:Dzień dobry dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mnie coś od wczoraj boli brzuch, nie do końca jak na @, bardziej to takie rozpieranie. I wciąż lekkie mdłości mam. Tak strasznie nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :p dziś mój 29dc ale wydaje mi się, choć może oczywiście się mylę, że owulkę miałam dopiero 15/16 sierpnia (nie mierzę temperatury, po śluzie tak wnioskuję).
Zastanawiam się czy nie zatestować, co o tym myślicie? Czy jeśli owulacja rzeczywiście była dopiero tydzień temu to możliwe że objawy mam tak szybko? Dodam jesxcze że w pierwszej ciąży praktycznie nie miałam mdłości i w ogóle żadnych objawów więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne
Miłego dnia!
Wiesz co ciężko jednoznacznie powiedzieć czy może byc czy nie może. Ja tez owulke stawiam na 15/16 sierpnia wiec jesteśmy razem z tym terminem mnie tez dzisiaj przymdlilo rano po wypiciu 2 łyków wody i wstaniu z łóżka żeby mężowi buziaka przed praca dać. Ale mnie takie lekkie mdłości męczyły w tamtym cyklu i nawet na początku tego przy pewnym negatywie i do tej pory nie wiem co to było. Skoro miałaś ok 15.08 owulke to teraz masz już 9dpo czyli juz niedługo sie pewne rzeczy nam wyjaśniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Pati88 wrote:a ja już czuje że dziś lub jutro dostanę @... Brzuch krzyż boli jak na @. Co chwile latam by sprawdzić czy już jest. Raczej już sobie nie wmawiam i czekam na kolejny cykl:)
Pati88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja juz po wizycie mialam pobierana krew i usg.
Wszystko jest w porzadku! Widzialam pikajace serduszko mojej fasoleczki! W zeszlym tyg pecherzyk ciazowy wynosil tylko 7mm a teraz moja dzidzia ma 0,55mm poplakalam sie ze szczescia bo tak bardzo sie balam ciaza jest mlodsza o kilka dni wiec zamiast 6w6d wynosi 6w1d polozna mowila ze wszystko super wyglada, krwiaka juz nie ma i moge wrocic do pracy kolejna wizyta 25 wrzesniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 13:54
Sanka, Ellka, nodemo, MałaMi90, mi88, MamaNl, justysbp, Tynka 89, Sońkaa, Witch15 lubią tę wiadomość
-
Casteam, super wieści I to serduszko też już bym chciała zobaczyć
-
casteam wrote:To ja juz po wizycie mialam pobierana krew i usg.
Wszystko jest w porzadku! Widzialam pikajace serduszko mojej fasoleczki! W zeszlym tyg pecherzyk ciazowy wynosil tylko 7mm a teraz moja dzidzia ma 0,58mm poplakalam sie ze szczescia bo tak bardzo sie balam ciaza jest mlodsza o kilka dni wiec zamiast 6w6d wynosi 6w1d polozna mowila ze wszystko super wyglada, krwiaka juz nie ma i moge wrocic do pracy kolejna wizyta 25 wrzesnia -
Casteam! Super, gratulacje! Bardzo się cieszę i życzę wam dużo zdrówka!
Ech, tak wiem że jeszcze za wczesnie i w 7dpo test nic nie pokaże. Muszę uzbroić się w cierpliwość i przestać sobie wmawiać objawy i doszukiwać się ich