Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo, trzymaj się... trzeba to przeczekać, chociaż to pewnie najtrudniejsze czekanie w życiu, przykro mi, że musisz przed to przechodzić i czuć te wszystkie trudne do zniesienia emocje...

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie Was narobiłam, ale kurcze wiedziałam, że tak będzie, że jak już wrócę do pracy to nie będzie się kiedy w tyłek podrapać :P

Jestem 8dpo i cierpliwie czekam... ;) Wczoraj badałam progesteron i jest 16,50 ng/ml, może ktoś się orientuje czy to dość przyzwoity wynik, które może potwierdzić, że owu naprawdę była? ;)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo-.ja po cb mialam @ normalnie czyli po 28dniach, kolejny miesiac znów bylam w ciąży.
    Kciuki kochana!

Czesc staraczki. Piekna ta wasza lista, tyleee serduszek. Widze, ze to dobry miesiąc. Za wszystkie was trzymam kciuki!! Ja dzis wizytuje.

Sońkaa lubi tę wiadomość

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za mnie. Mam o 9 wizyte. Boje sie jak cholera :(

MamaNl, Tini, justysbp, Sońkaa lubią tę wiadomość

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:

Pewnie ze trzymamy ja dziś kolejny monitoring o 9.10 właśnie siedze w pociągu i jadę ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Tini Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Kciuki :-) :-) :-)

ug37gu1r4avkpjo0.png
  • Pati88 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już czuje że dziś lub jutro dostanę @... Brzuch krzyż boli jak na @. Co chwile latam by sprawdzić czy już jest. Raczej już sobie nie wmawiam i czekam na kolejny cykl:)

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam kciuki, daj znac co i jak

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie monitoring Ok Endo 11,8mm prawy dominujący 17mm przewidują ovu jutro co by się pokryło bo wczoraj test owu pozytywny dziś później zrobię test i zobaczę jaka dziś kreseczka ;)

Ellka, Sońkaa lubią tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • justysbp Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:

Trzymamy! :)

eikt3e3kj1qmtans.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sońkaa wrote:
    Wreszcie Was narobiłam, ale kurcze wiedziałam, że tak będzie, że jak już wrócę do pracy to nie będzie się kiedy w tyłek podrapać :P

Jestem 8dpo i cierpliwie czekam... ;) Wczoraj badałam progesteron i jest 16,50 ng/ml, może ktoś się orientuje czy to dość przyzwoity wynik, które może potwierdzić, że owu naprawdę była? ;)

ja jestem 3dpo i już mnie skręca :D

Sońkaa lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
    Mnie coś od wczoraj boli brzuch, nie do końca jak na @, bardziej to takie rozpieranie. I wciąż lekkie mdłości mam. Tak strasznie nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :p dziś mój 29dc ale wydaje mi się, choć może oczywiście się mylę, że owulkę miałam dopiero 15/16 sierpnia (nie mierzę temperatury, po śluzie tak wnioskuję).
    Zastanawiam się czy nie zatestować, co o tym myślicie? Czy jeśli owulacja rzeczywiście była dopiero tydzień temu to możliwe że objawy mam tak szybko? Dodam jesxcze że w pierwszej ciąży praktycznie nie miałam mdłości i w ogóle żadnych objawów więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne :)
    Miłego dnia!

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli owulacje mialas tydzien temu to testy raczej nic nie pokaza, poczekaj jeszcze kilka dni ewentualnie idz na bete

• terka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    Dzień dobry dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
    Mnie coś od wczoraj boli brzuch, nie do końca jak na @, bardziej to takie rozpieranie. I wciąż lekkie mdłości mam. Tak strasznie nie chce się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :p dziś mój 29dc ale wydaje mi się, choć może oczywiście się mylę, że owulkę miałam dopiero 15/16 sierpnia (nie mierzę temperatury, po śluzie tak wnioskuję).
    Zastanawiam się czy nie zatestować, co o tym myślicie? Czy jeśli owulacja rzeczywiście była dopiero tydzień temu to możliwe że objawy mam tak szybko? Dodam jesxcze że w pierwszej ciąży praktycznie nie miałam mdłości i w ogóle żadnych objawów więc tym bardziej jest to dla mnie dziwne :)
    Miłego dnia!

Wiesz co ciężko jednoznacznie powiedzieć czy może byc czy nie może. Ja tez owulke stawiam na 15/16 sierpnia wiec jesteśmy razem z tym terminem ;) mnie tez dzisiaj przymdlilo rano po wypiciu 2 łyków wody i wstaniu z łóżka żeby mężowi buziaka przed praca dać. Ale mnie takie lekkie mdłości męczyły w tamtym cyklu i nawet na początku tego przy pewnym negatywie i do tej pory nie wiem co to było. Skoro miałaś ok 15.08 owulke to teraz masz już 9dpo czyli juz niedługo sie pewne rzeczy nam wyjaśnia ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Tini Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati88 wrote:
    a ja już czuje że dziś lub jutro dostanę @... Brzuch krzyż boli jak na @. Co chwile latam by sprawdzić czy już jest. Raczej już sobie nie wmawiam i czekam na kolejny cykl:)
    Hehe ja mam dokładnie tak samo :-) bóle na @, dziś powinnam dostać i ciągle biegam sprawdzić czy juz jest :-) próbuje zająć czymś myśli ale ciężko mi to idzie :-)

Pati88 lubi tę wiadomość

ug37gu1r4avkpjo0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja juz po wizycie :) mialam pobierana krew i usg.

Wszystko jest w porzadku! Widzialam pikajace serduszko mojej fasoleczki! W zeszlym tyg pecherzyk ciazowy wynosil tylko 7mm a teraz moja dzidzia ma 0,55mm :) poplakalam sie ze szczescia bo tak bardzo sie balam :) ciaza jest mlodsza o kilka dni wiec zamiast 6w6d wynosi 6w1d :) polozna mowila ze wszystko super wyglada, krwiaka juz nie ma i moge wrocic do pracy :) kolejna wizyta 25 wrzesnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 13:54

Sanka, Ellka, nodemo, MałaMi90, mi88, MamaNl, justysbp, Tynka 89, Sońkaa, Witch15 lubią tę wiadomość

• Tini Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, a jak Twoja beta? Robiłaś dziś?

mi88, pilik lubią tę wiadomość

ug37gu1r4avkpjo0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casteam, super wieści :D I to serduszko <3 też już bym chciała zobaczyć;)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Tini Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    To ja juz po wizycie :) mialam pobierana krew i usg.

Wszystko jest w porzadku! Widzialam pikajace serduszko mojej fasoleczki! W zeszlym tyg pecherzyk ciazowy wynosil tylko 7mm a teraz moja dzidzia ma 0,58mm :) poplakalam sie ze szczescia bo tak bardzo sie balam :) ciaza jest mlodsza o kilka dni wiec zamiast 6w6d wynosi 6w1d :) polozna mowila ze wszystko super wyglada, krwiaka juz nie ma i moge wrocic do pracy :) kolejna wizyta 25 wrzesnia :)
    Super :-) gratuluję serdecznie i życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu :-)

ug37gu1r4avkpjo0.png
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casteam! Super, gratulacje! Bardzo się cieszę i życzę wam dużo zdrówka!

Ech, tak wiem że jeszcze za wczesnie i w 7dpo test nic nie pokaże. Muszę uzbroić się w cierpliwość i przestać sobie wmawiać objawy i doszukiwać się ich :)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ